Montcada i Reixac recollirà l'oli domèstic amb uns contenidors específics

El projecte s'iniciarà amb una prova pilot d'un any de durada a dos barris del municipi
Font: Aj. Montcada i Reixac
30/05/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat posar en marxa un nou sistema de recollida d'oli domèstic al municipi, mitjançant uns contenidors específics de color taronja. De moment, el projecte s'iniciarà amb una prova pilot d'un any de durada als barris de Can Sant Joan i Can Cuiàs.

El projecte, fruit d'un conveni de col·laboració entre el consistori i el Consorci per a la gestió de residus del Vallès Occidental, pretén, tal i com explica la regidora de medi ambient, Eva Gonzalo, "valoritzar un residu tan contaminant com l'oli domèstic en un biocombustible net. D'aquest forma donem un pas més per a la lluita contra el canvi climàtic, evitant també la contaminació de les aigües residuals amb l'oli".

Els veïns i veïnes de Can Sant Joan i Can Cuiàs rebran en les propers setmanes un fulletó informatiu on s'explica el per què de la importància de reciclar aquest producte i el funcionament del nou servei.

Relacionats

Article

En el marc del conveni signat entre el Zoo de Barcelona i el Consorci del Besòs, s’han instal·lat a la llera del riu uns pòsters per donar a conèixer els ocells que podem observar més fàcilment a l’entorn del riu Besòs, des de Montcada i Reixac fins a la desembocadura.

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Article

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

Butlletí