Montcada i Reixac dóna suport a tres projectes de cooperació

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
19/06/2011

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat en Junta de Govern Local l'aportació de 21.000 euros per a tres projectes de cooperació a l'Equador, El Salvador i Madagascar, dos d'ells relacionats amb la millora ambiental. Pel que fa referència a l'Equador, el projecte subvencionat amb 9.000 euros rep el nom "campesino a campesino" i serà executat per Creu Roja. Aquest té com a objectiu millorar la producció agropecuària en la província de Bolívar, possibilitar la comercialització dels seus productes i millorar la sanitat primària en les comunitats. Aquests objectius es pretenen aconseguir a partir de la introducció de noves hortalisses i verdures, arbres fruitals, millorar els camps de pastura, implementant un sistema de producció i realitzant formació en tecnologia agropecuària i primers auxilis.

El segon projecte ambiental es realitzarà al Salvador, s'aportaran 9.897 euros a l'entitat Tazumal Catalunya-Centroamèrica, per a donar suport a la gestió integral dels residus sòlids i l'enfortiment de les capacitats tècniques institucionals a la microregió del Pacífic Fase II. L'entitat executora del projecte serà CECADE. L'Ajuntament va presentar aquest projecte dins la convocatòria per a la concessió de subvencions a Projectes de Cooperació Internacional al Desenvolupament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona 2011.

Relacionats

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Article
L'acció s'ha anomenat Festival MIRA'Mir

El Festival Mir'Mir ha tingut com a objectiu fer reflexionar sobre la nostra relació amb l'entorn natural i establir una mirada esperançadora per a les generacions futures.

Notícia

Al marró, només l’orgànica. Aquest és el lema de la nova campanya que impulsa l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu de perfeccionar la recollida de la fracció orgànica. Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar la ciutadania que cal reduir la presència de residus impropis ─tots aquells que es llencen a un contenidor que no correspon─ al contenidor marró. I és que aquesta barreja provoca uns costos ambientals i econòmics que afecten a tothom.

Butlletí