Montcada i Reixac celebra aquest cap de setmana la Fira del comerç i de l’aigua

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
07/04/2011

L'Associació Montcada Centre Comerç (MCC), amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, ha organitzat la Fira del comerç i de l'aigua, iniciativa que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer Major i que té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial local a més de mostrar a la ciutadania com la recuperació i l'explotació de les reserves d'aigües naturals, que arrenquen a l'època romana, han contribuït al desenvolupament econòmic i urbà de la ciutat.

La iniciativa ha rebut el suport de l'historiador local Jaume Alcázar, que ha col·laborat amb l'organització en la contextualització històrica. Ambientada en el modernisme, en concordança amb l'època en què es va construir la Casa de les Aigües, element emblemàtic que evoca la importància de la presència de l'aigua a Montcada conjuntament amb el Rec Comtal.

A la Fira, que obrirà de 10 a 21h, hi participaran un total de 35 establiments del municipi i altres parades d'artesania i alimentació. Per amenitzar la jornada, hi haurà activitats infantils,  espectacles de carrer, actuacions de ball i s'habilitarà un servei de ludoteca tant dissabte com diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h.

Relacionats

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Notícia
L'acció permetrà estalviar 184 tones de CO2

Tots els polígons industrials de Santa Perpètua disposaran properament de lluminàries de tecnologia led. El Consistori ha adjudicat els treballs de substitució de 963 lluminàries de VSAP instal·lades als polígons per lluminàries led. L’actuació preveu un estalvi energètic anual de 477.857 kwh, que representa un estalvi econòmic de 62.000 euros i una reducció de 184 tones d’emissions de CO2.

Notícia

Els cinc autobusos rígids de 12 metres tindran capacitat per a unes 95 persones i una tecnologia similar a la dels vehicles híbrids ja existents a la flota de TMESA. Tots ells responen a la voluntat de l'Ajuntament de tenir una flota de transport públic urbà renovada i fiable per millorar aspectes com la sostenibilitat ambiental, l'accessibilitat i la seguretat de vehicles.

Butlletí