Montcada i Reixac celebra aquest cap de setmana la Fira del comerç i de l’aigua

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
07/04/2011

L'Associació Montcada Centre Comerç (MCC), amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, ha organitzat la Fira del comerç i de l'aigua, iniciativa que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer Major i que té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial local a més de mostrar a la ciutadania com la recuperació i l'explotació de les reserves d'aigües naturals, que arrenquen a l'època romana, han contribuït al desenvolupament econòmic i urbà de la ciutat.

La iniciativa ha rebut el suport de l'historiador local Jaume Alcázar, que ha col·laborat amb l'organització en la contextualització històrica. Ambientada en el modernisme, en concordança amb l'època en què es va construir la Casa de les Aigües, element emblemàtic que evoca la importància de la presència de l'aigua a Montcada conjuntament amb el Rec Comtal.

A la Fira, que obrirà de 10 a 21h, hi participaran un total de 35 establiments del municipi i altres parades d'artesania i alimentació. Per amenitzar la jornada, hi haurà activitats infantils,  espectacles de carrer, actuacions de ball i s'habilitarà un servei de ludoteca tant dissabte com diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h.

Relacionats

Article

En el marc del conveni signat entre el Zoo de Barcelona i el Consorci del Besòs, s’han instal·lat a la llera del riu uns pòsters per donar a conèixer els ocells que podem observar més fàcilment a l’entorn del riu Besòs, des de Montcada i Reixac fins a la desembocadura.

Notícia

L’interès dels municipis per la proposta actual d’ampliació es va materialitzar la tardor de l’any passat, amb les primeres reunions entre els cinc ajuntaments del sud del Parc: Castellar del Vallès, Matadepera, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.

Butlletí