Montcada i Reixac celebra aquest cap de setmana la Fira del comerç i de l’aigua

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
07/04/2011

L'Associació Montcada Centre Comerç (MCC), amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, ha organitzat la Fira del comerç i de l'aigua, iniciativa que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer Major i que té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial local a més de mostrar a la ciutadania com la recuperació i l'explotació de les reserves d'aigües naturals, que arrenquen a l'època romana, han contribuït al desenvolupament econòmic i urbà de la ciutat.

La iniciativa ha rebut el suport de l'historiador local Jaume Alcázar, que ha col·laborat amb l'organització en la contextualització històrica. Ambientada en el modernisme, en concordança amb l'època en què es va construir la Casa de les Aigües, element emblemàtic que evoca la importància de la presència de l'aigua a Montcada conjuntament amb el Rec Comtal.

A la Fira, que obrirà de 10 a 21h, hi participaran un total de 35 establiments del municipi i altres parades d'artesania i alimentació. Per amenitzar la jornada, hi haurà activitats infantils,  espectacles de carrer, actuacions de ball i s'habilitarà un servei de ludoteca tant dissabte com diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h.

Relacionats

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Article
L'acció s'ha anomenat Festival MIRA'Mir

El Festival Mir'Mir ha tingut com a objectiu fer reflexionar sobre la nostra relació amb l'entorn natural i establir una mirada esperançadora per a les generacions futures.

Notícia

Del 15 al 22 de setembre Sant Cugat viurà novament una setmana plena d’activitats per fomentar una mobilitat més sostenible i segura. L’objectiu és impulsar entre la ciutadania l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.

Butlletí