Montcada i Reixac celebra aquest cap de setmana la Fira del comerç i de l’aigua

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
07/04/2011 - 00:00

L'Associació Montcada Centre Comerç (MCC), amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, ha organitzat la Fira del comerç i de l'aigua, iniciativa que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer Major i que té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial local a més de mostrar a la ciutadania com la recuperació i l'explotació de les reserves d'aigües naturals, que arrenquen a l'època romana, han contribuït al desenvolupament econòmic i urbà de la ciutat.

La iniciativa ha rebut el suport de l'historiador local Jaume Alcázar, que ha col·laborat amb l'organització en la contextualització històrica. Ambientada en el modernisme, en concordança amb l'època en què es va construir la Casa de les Aigües, element emblemàtic que evoca la importància de la presència de l'aigua a Montcada conjuntament amb el Rec Comtal.

A la Fira, que obrirà de 10 a 21h, hi participaran un total de 35 establiments del municipi i altres parades d'artesania i alimentació. Per amenitzar la jornada, hi haurà activitats infantils,  espectacles de carrer, actuacions de ball i s'habilitarà un servei de ludoteca tant dissabte com diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h.

Relacionats

Notícia
Les proves realitzades per l’Ajuntament els darrers dies permeten suspendre temporalment les restriccions en el subministrament d’aigua

L’Ajuntament de Vacarisses ha suspès les restriccions en el subministrament d’aigua. Segons ha afirmat el consistori, la mesura s’ha pres després de les proves realitzades per l’Ajuntament en els darrers dies. Fonts municipals han afegit que aquesta situació es podrà mantenir si continuen funcionant les mesures preses fins ara, “així com un consum moderat d’aigua”.

Article

L’Ajuntament busca cinc empreses locals que vulguin aplicar aquest sistema, que preveu la reutilització i reciclatge dels productes.

Butlletí