Mollet es suma a l'estalvi amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
21/03/2012
El 22 de març s’ha instaurat com a data per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. L’objectiu principal d’aquesta diada és conscienciar tothom de la importància de preservar aquest bé natural, sovint escàs, fent-ne un bon ús.

El proper divendres 23 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la xerrada Estalviar aigua? Per a què?, a càrrec de Muntsa Niso, de l’Agència Catalana de l’Aigua, al Centre Cultural La Marineta, on s’explicarà com funcionen els airejadors per a les aixetes per estalviar aigua a casa i es repartirà una guia amb consells.

Així mateix, durant els dimarts, l’Ajuntament repartirà fins a 500 kits per estalviar aigua als punts de la Parada Verda del mercat setmanal situats a la plaça Catalunya i a la plaça Cinco Pinos. Per recollir-los serà imprescindible presentar un rebut actual de l’aigua.

En els darrers cinc anys, Mollet del Vallès ha reduït el consum d’aigua de manera significativa. Pel que fa al consum en instal·lacions municipals, la reducció ha estat del 26%; el consum industrial ha disminuït en un 7%; i, el domèstic, en un 4%.

Relacionats

Notícia

Un dels principals objectius de la Xarxa és la voluntat de treballar conjuntament i de forma coordinada entre els ajuntaments i les províncies per assolir els 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda de Nacions Unides amb l’horitzó de l’any 2030. 

Acte
08/03/2020 - 11:00
Parc dels Pinetons, Mollet del Vallès
Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Butlletí