Mollet es suma a l'estalvi amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
21/03/2012 - 00:00
El 22 de març s’ha instaurat com a data per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. L’objectiu principal d’aquesta diada és conscienciar tothom de la importància de preservar aquest bé natural, sovint escàs, fent-ne un bon ús.

El proper divendres 23 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la xerrada Estalviar aigua? Per a què?, a càrrec de Muntsa Niso, de l’Agència Catalana de l’Aigua, al Centre Cultural La Marineta, on s’explicarà com funcionen els airejadors per a les aixetes per estalviar aigua a casa i es repartirà una guia amb consells.

Així mateix, durant els dimarts, l’Ajuntament repartirà fins a 500 kits per estalviar aigua als punts de la Parada Verda del mercat setmanal situats a la plaça Catalunya i a la plaça Cinco Pinos. Per recollir-los serà imprescindible presentar un rebut actual de l’aigua.

En els darrers cinc anys, Mollet del Vallès ha reduït el consum d’aigua de manera significativa. Pel que fa al consum en instal·lacions municipals, la reducció ha estat del 26%; el consum industrial ha disminuït en un 7%; i, el domèstic, en un 4%.

Relacionats

Article

Geoblau dinamitza aquest hort comunitari i ensenya a les entitats i a les persones que s'hi apropen a cuidar-lo i a fer-lo reeixir

Notícia

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha establert un període de proves per fer més eficient l’enllumenat públic a través del sistema de telegestió que, un cop superat, procedeix a la seva implantació

Notícia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el seu full de ruta per assolir i posar en pràctica a Mollet els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. Agenda 2030.

Butlletí