Mollet es suma a l'estalvi amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
21/03/2012
El 22 de març s’ha instaurat com a data per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. L’objectiu principal d’aquesta diada és conscienciar tothom de la importància de preservar aquest bé natural, sovint escàs, fent-ne un bon ús.

El proper divendres 23 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la xerrada Estalviar aigua? Per a què?, a càrrec de Muntsa Niso, de l’Agència Catalana de l’Aigua, al Centre Cultural La Marineta, on s’explicarà com funcionen els airejadors per a les aixetes per estalviar aigua a casa i es repartirà una guia amb consells.

Així mateix, durant els dimarts, l’Ajuntament repartirà fins a 500 kits per estalviar aigua als punts de la Parada Verda del mercat setmanal situats a la plaça Catalunya i a la plaça Cinco Pinos. Per recollir-los serà imprescindible presentar un rebut actual de l’aigua.

En els darrers cinc anys, Mollet del Vallès ha reduït el consum d’aigua de manera significativa. Pel que fa al consum en instal·lacions municipals, la reducció ha estat del 26%; el consum industrial ha disminuït en un 7%; i, el domèstic, en un 4%.

Relacionats

Acte
08/03/2020 - 11:00
Parc dels Pinetons, Mollet del Vallès
Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Notícia
Des de l'1 de gener del 2020

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha formalitzat el seu compromís en la lluita contra la crisi climàtica signant el Manifest per a la Declaració de l’Emergència Climàtica a Mollet a partir de l’1 de gener de 2020. L’equip de govern defensa que aquest document, que ha rebut contribucions i el suport de tots els grups municipals i parteix d’un compromís públic i compartit, és prou ampli perquè totes les sensibilitats polítiques es trobin representades en el que sens dubte és un repte de transcendència global.

Butlletí