Mollet actua per millorar la mobilitat i la promoció del transport públic

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
30/09/2013

Fins al 23 d'octubre, l'Ajuntament de Mollet ha convertit en zona de vianants temporal el tram del carrer de Francesc Macià entre les avingudes de la Llibertat i Calderó. Aquesta acció s'ha fet per donar continuïtat a l'eix de vianants del carrer de Francesc Macià i facilitar els desplaçaments a peu entre el centre urbà i l'Estació de França. Al mateix temps, es busca revitalitzar el comerç de la zona i la vida ciutadana, i s'ha enmarcat dintre de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es va celebrar del 22 al 29 de setembre

L'Ajuntament ha instal·lat una sèrie de jardineres, pintat el carrer i canviat la senyalització, a més de prohibir l'estacionament a tot el tram. Pel que fa a la mobilitat dels veïns d'aquest tram de carrer, l'accés i sortida de vehicles es fa per l'avinguda Calderó, tal com es fa els dies de mercat.

Actuacions per millorar la mobilitat i la promoció del transport públic

L'Ajuntament de Mollet també ha posat en marxa altres actuacions que s'emmarquen en la millora de la mobilitat i la promoció del transport públic a la ciutat:

  • Instal·lació de 3 panells per informar de la freqüència de pas del bus urbà en temps real a l'Estació de França
  • Instal·lació de 3 noves marquesines en parades del bus urbà: Nova parada davant d'Urgències de l'Hospital de Mollet; marquesina a la parada del Parc dels Colors; marquesina a la parada del Parc de les Pruneres (es trasllada la parada de Pompeu Fabra/Ramon Casas davant del parc).
  • Millora de la informació per desplaçar-se a l'Hospital en transport públic. A finals d'octubre, les parades d'autobús interurbà inclouran uns cartells informatius sobre tots aquells trajectes que paren davant de l'Hospital de Mollet. Això permetrà donar visibilitat als usuaris de la freqüència real de la qual disposen per desplaçar-se fins a l'Hospital

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s'ha celebrat a tota Catalunya del 22 al 29 de setembre sota el lema 'Aire net - Fes el pas!'. La Setmana del 2013 ha proposat una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

 

Relacionats

Acte
08/03/2020 - 11:00
Parc dels Pinetons, Mollet del Vallès
Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Notícia
Des de l'1 de gener del 2020

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha formalitzat el seu compromís en la lluita contra la crisi climàtica signant el Manifest per a la Declaració de l’Emergència Climàtica a Mollet a partir de l’1 de gener de 2020. L’equip de govern defensa que aquest document, que ha rebut contribucions i el suport de tots els grups municipals i parteix d’un compromís públic i compartit, és prou ampli perquè totes les sensibilitats polítiques es trobin representades en el que sens dubte és un repte de transcendència global.

Butlletí