Més Sostenible amb més i millors continguts diaris

12/11/2018 - 11:41

Sostenible continua millorant per seguir sent el portal web de referència sobre sostenibilitat i món local; i ho fa amb més i millors continguts, amb una periodicitat diària, més informació audiovisual i butlletins temàtics especials, entre d’altres.

Sostenible és el mitjà de comunicació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat al món i va renovar el seu disseny i funcionalitats al 2016, amb l’objectiu de continuar sent un suport de primer ordre a la gestió ambiental local i un instrument de transformació de les ciutats en l’àmbit de la sostenibilitat.

Fruit de la nova etapa iniciada, l’audiència ha respost molt positivament: en els darrers dos anys d’aquest nova etapa, Sostenible pràcticament ha doblat el nombre de visites i ja supera els deu mil seguidors a les xarxes socials.

Aquest fet esperona a seguir millorant i ara de nou fa un pas més per guanyar qualitat. Amb la consolidació del canvi de plataforma digital i les noves possibilitats la millora passa per oferir als seus subscriptors i lectors habituals més informació i de més qualitat. 

El nostre compromís en aquesta nova etapa inclou:

Continguts diaris: Tot i que la revista ja es renovava de forma continuada, augmenta el nostre esforç per oferir una periodicitat diària amb la informació d’actualitat.

Les ciutats i pobles membres de la Xarxa promouen multitud d’accions en favor del desenvolupament sostenible i la millora de la gestió ambiental local. Sostenible és doncs reflex, com a mitjà de comunicació de la pròpia Xarxa, de la ingent feina que s’està abordant des del món local. Però Sostenible és molt més: reflexió i anàlisi en profunditat dels grans reptes de les ciutats per esdevenir veritablement sostemibles.

Així doncs, Sostenible publica continguts cada dia a primera hora del matí. Podeu visitar Sostenible diàriament per estar informats de l’actualitat o seguiu-nos a través de la sindicació de comptes RSS.

També podeu veure tots els continguts publicats de cada quinzena al nostre Butlletí habitual i fer-vos subscriptors a l’enllaç.

Més informació audiovisual: Entrevistes audiovisuals amb els protagonistes del món de la sostenibilitat a Catalunya i la incorporació també del material audiovisual als reportatges i entrevistes, així com l’ús de vídeos i imatges de qualitat per il·lustrar els continguts. Podeu veure totes les entrevistes al canal Youtube de Sostenible amb més recursos a la vostra disposició.

Sostenible a les xarxes socials: Sostenible és ja avui en dia molt més que una revista digital i s’ha convertit en un ecosistema de comunicació amb presència a Twitter, Facebook, Youtube i Instagram, que en aquesta procés de millora continua augmentarà la presència i qualitat dels continguts.

Butlletins temàtics especials: Amb periodicitat bimensual els subscriptors de Sostenible rebran un butlletí especial temàtic, amb aquelles informacions que ens permeten interpretar amb profunditat una àrea específica de la sostenibilitat. No us perdeu el darrer especial La salut que ve.

Infografies, jocs o aplicacions: També tindran lloc de manera destacada a la publicació el material gràfic i interactiu.

Sostenible.cat, , amb 20 anys d’història, aborda aquesta nova etapa sense deixar de banda la perspectiva local dels seus continguts i l’objectiu d’esperonar l'anàlisi, la reflexió i l'acció municipal mitjançant la participació dels membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. El nostre objectiu és continuar sent un suport de primer ordre a la gestió ambiental local i un instrument de transformació de les ciutats.

Volem seguir preservant el rigor dels continguts i una visió de futur que aporti opcions d'eficiència i sostenibilitat en un moment, com és l'actual, necessitat de propostes generades des de tots els sectors.


 

 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Acte
23/03/2024 - 20:30

Butlletí