Més de 2.000 peces de roba al 9è mercat d’intercanvi de Manlleu

01/06/2016 - 16:46

Unes 300 persones van participar en el 9è intercanvi de roba que es va celebrar divendres i dissabte de la setmana passada a l’Espai Express. 

El 9è intercanvi de roba es va celebrar els dies 28 i 29 de maig. En aquest mercat d’intercanvi, que organitza Temps X Temps de Manlleu, hi havia més de 2.000 peces de roba i complements repartides en tres espais diferents: el divendres a l’escola bressol Colors, amb roba i complements per a infants de 0 a 6 anys, i el dissabte a l’Ateneu, amb aquelles peces amb tendència i estil juvenil i a l’Espai Express, on hi havia roba per a gent de totes les edats. 

Les peces sobrants, com cada any, es van lliurar a l’entitat Dones Solidàries de Manlleu.

Els mercats d'intercanvi permeten acomplir una funció social, però també assolir un objectiu ambiental de prevenció de residus i estalvi de recursos.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Notícia

L'Ajuntament de Manlleu ha aprovat l’Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera.

Acte
04/03/2024 - 08:00
Manlleu

Butlletí