Més de 2.000 peces de roba al 9è mercat d’intercanvi de Manlleu

01/06/2016 - 16:46

Unes 300 persones van participar en el 9è intercanvi de roba que es va celebrar divendres i dissabte de la setmana passada a l’Espai Express. 

El 9è intercanvi de roba es va celebrar els dies 28 i 29 de maig. En aquest mercat d’intercanvi, que organitza Temps X Temps de Manlleu, hi havia més de 2.000 peces de roba i complements repartides en tres espais diferents: el divendres a l’escola bressol Colors, amb roba i complements per a infants de 0 a 6 anys, i el dissabte a l’Ateneu, amb aquelles peces amb tendència i estil juvenil i a l’Espai Express, on hi havia roba per a gent de totes les edats. 

Les peces sobrants, com cada any, es van lliurar a l’entitat Dones Solidàries de Manlleu.

Els mercats d'intercanvi permeten acomplir una funció social, però també assolir un objectiu ambiental de prevenció de residus i estalvi de recursos.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Manlleu assoleix el 83,5% de recollida selectiva en els primers sis mesos del nou model de recollida selectiva de residus porta a porta.

Article

El Consell Comarcal d’Osona activa una campanya per mirar de paliar els efectes de la sequera actual i dels propers mesos.

Article

El bicibús consisteix en grups d’infants que es mouen amb bicicleta cap a l’escola acompanyats de persones adultes, amb un recorregut definit, amb parades establertes i amb horaris de pas, de la mateixa manera que faria un autobús

Butlletí