Més de 100 persones es reuneixen a Girona al 1r Congrés de Comunicació Ambiental

La trobada, organitzada pel Centre per a la Sostenibilitat Territorial, es repetirà cada dos anys
Redacció
28/02/2010

La formació en temps de crisi és més necessària que mai i l'àmbit ambiental és un sector en alça. Aquestes són les principals conclusions del 1r Congrés de Comunicació Ambiental, celebrat aquest divendres 26 i dissabte 27 a Girona, al qual hi van assistir més de 100 persones amb l'objectiu d'intercanviar eines i estratègies per difondre de manera eficaç les iniciatives ambientalistes que s'estan duent a terme a Catalunya i a l'Estat espanyol. El congrés ha estat la primera trobada d'aquesta temàtica que s'ha celebrat als Països Catalans, i el seu èxit de participació ha animat a les entitats promotores a donar-ne continuïtat bianualment.

Impulsat pel Centre per a la Sostenibilitat Territorial, el portal Ecologistes.net, l'Associació de Naturalistes de Girona i l'Institut del Territori, el congrés estava obert a tots els col·lectius i persones amb necessitats de divulgar projectes: entitats ecologistes, associacions, tècnics d'ajuntaments, consultories ambientals i estudiants. El programa incloïa una breu selecció d'experiències (el projecte Ekoos, la campanya de consum responsable de la Coordinadora d'ONG Solidàries, o el Fòrum d'educació ambiental 2010, entre d'altres), ponències, xerrades amb periodistes i tallers de formació.

Més informació: 1r Congrés de Comunicació Ambiental | Canal YouTube CentreSostenibilitat | Delicious CentreSostenibilitat | Amics del CST al Facebook

Relacionats

Acte
04/06/2020 - 18:00
Activitat Virtual
Acte
23/01/2020 - 09:00
La Sala - Espai Francesca Bonnemaison Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona
Acte
08/11/2019 - 17:00
Porta principal Restaurant Sopa

Butlletí