Mercè Rius serà la vicepresidenta de la "Red española de Ciudades por la Bicicleta"

Font: Diputació de Barcelona
14/10/2011
La diputada adjunta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Mercè Rius, va ser elegida aquest 13 d'octubre vicepresidenta de la Red española de Ciudades por la Bicicleta, en el marc d'una Assemblea Extraordinària celebrada a Santander per renovar la junta directiva, inclosa en les terceres Jornades de la Bicicleta Pública. Mercè Rius substitueix així en aquest càrrec al seu antecessor; el també diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron.

La presidència va ser atorgada a l'alcalde de Múrcia, Miguel Ángel Cámara, que va prendre el relleu del president sortint, l'anterior alcalde de Sant Sebastià, Odón Elorza.

Durant l'acte, la diputada adjunta de Medi Ambient, Mercè Rius, va destacar els esforços que alguns ajuntaments estan fent per 'potenciar la bicicleta com a mitjà de transport quotidià'. Segons Rius, aquestes terceres Jornades de la Bicicleta Pública, que se celebraran fins dissabte 15 d'octubre a Cantàbria, 'posen damunt la taula l'intercanvi d'experiències i analitzen el que fan d'altres ciutats europees per tal de trobar solucions i mesures pràctiques que ajuden a millorar la qualitat de l'aire que respirem'. Així doncs, la vicepresidència de la diputada adjunta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona servirà per continuar representant les polítiques de la bicicleta en el món municipal.

La Red española de Ciudades por la Bicicleta està constituïda per uns 150 organismes, entre municipis, diputacions i altres ens públics; amb l'objectiu d'intercanviar experiències, analitzar les normatives vigents a l'Estat i fomentar l'ús d'aquest transport sostenible.

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí