Medi Ambient de la Diputació distribueix als ajuntaments material divulgatiu del Pacte d'Alcaldes

La carpeta inclou una Guia amb un pla de comunicació sobre els Plans d'Acció d'Energia Sostenible (PAES)
Redacció
15/02/2010

L'àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona ha començat a distribuir als ajuntaments de la província un Dossier de recursos de comunicació, una carpeta que pretén facilitar la feina dels municipis en la millora de la seva eficiència energètica.

Un dels elements més destacats és una Guia de l'usuari per a la lluita contar el canvi climàtic, que inclou consells domèstics d'eficiència energètica i un espai per a la publicació de les dades energètiques municipals. La carpeta incorpora també una Guia dels ajuntaments amb un pla de comunicació sobre els Plans d'Acció d'Energia Sostenible (PAES), en el marc de l'anomenat Pacte d'Alcaldes/esses, així com un fulletó tècnic de presentació dels primers Plans d'Acció d'Energia Sostenible (PAES) elaborats a la província que recull els resultats preliminars de l'estudi de prop d'una cinquantena de PAES que han comptat amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona. A més, hi ha un seguit de propostes d'articles de premsa destinats a la difusió a través dels mitjans de comunicació locals amb textos breus i models d'articles que els ajuntaments poden utilitzar als seus mitjans de difusió local.

Tot aquest material també es pot consultar i descarregar a través de la pàgina web de l'àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

--
Especial Pacte d'Alcaldes/esses a Sostenible.cat

AdjuntMida
Image icon guia_paes.jpg18.47 KB

Relacionats

Notícia

Els 53 municipis de Mallorca s’han adherit al Pacte de Batles i Batlesses pel Clima i l’Energia, una iniciativa europea que han subscrit més de 7.000 ajuntaments de 57 països d’arreu del món.
Article

Segons les últimes xifres oficials, des del 2005 Vilassar de Dalt ha reduït un 25.7% les emissions de CO2 i el compromís actual és arribar al 30%, l'any 2020. Aquestes dades es fan públiques coincidint amb la celebració de la Setmana del clima i la 3a vaga pel clima, a la qual tots els grups polítics municipals van donar suport ahir sumant-se a una moció de suport a la jornada convocada pel moviment Fridays for future.

Acte
19/10/2019
Fira Ecoviure. Palau Firal.

Butlletí