Mataró obre el termini per sol·licitar una de les 56 parcel·les dels horts urbans del Bon Recés

Font: Ajuntament de Mataró
02/09/2014

Des de l'1 de setembre i fins al 15 d'octubre està obert el termini per sol·licitar una de les 56 parcel·les dels horts urbans municipals ubicats a la finca del Bon Recés, de Mataró. Les primeres concessions que l'Ajuntament va atorgar per un termini de 5 anys finalitzen el 21 de gener de 2015, motiu pel qual s'ha iniciat el procés per adjudicar-les de nou.  

Cal destacar que les parcel·les es destinaran exclusivament a oci dels hortolans, a través del conreu, i que poden sol·licitar una parcel·la d'hort urbà les persones majors de 60 anys i aquelles que tinguin entre 52 i 60 anys i estiguin en situació d'atur o siguin pensionistes.

Ara bé, cal estar empadronat a Mataró, no tenir deutes amb l'Ajuntament i no haver estat objecte d'un expedient d'extinció de la llicència d'ús dels horts urbans amb anterioritat. Només s'acceptarà una sol·licitud per unitat familiar i domicili.  

Si esteu interessats, la sol·licitud es pot descarregar al web municipal i s'ha de presentar a les oficines d'atenció ciutadana. Allà podeu accedir al llistat de documents que cal aportar.

Quan acabi el període de presentació de sol·licituds es publicarà la llista d'admesos i exclosos. Les parcel·les s'assignaran per sorteig. Si hi ha més sol·licituds que horts disponibles es crearà una llista d'espera per cobrir possibles vacants. Els adjudicataris finals hauran d'aportar una fiança de 200 euros, que es retornarà quan es deixi la finca en les mateixes condicions que es va autoritzar. També hauran d'assumir la taxa anual municipal per la utilització dels horts municipals (71,90 euros per a l'any 2014), i la quota anual de l'Associació d'hortolans (55 euros per a l'any 2014).

Municipis: 

Relacionats

Acte
07/03/2020 - 10:00
Parc Central, Mataró
Notícia

 

La mostra s'ha instal·lat a la plaça de Santa Anna i ha constat de tres activitats: un iglú transparent on s'ha pogut fer un escape room fins diumenge 1 de març, un joc de cubs amb informació sobre el canvi climàtic que es podrà visitar a la Biblioteca Pompeu Fabra fins el 14 de març, i una visita guiada el dissabte 29 per diferents llocs de Mataró on l’Ajuntament fa actuacions de mitigació/adaptació a la nova realitat climàtica.

Acte
28/02/2020
Plaça Santa Anna, Mataró

Butlletí