L'Oficina de turisme de Sant Celoni serà punt d'informació del Parc del Montnegre i el del Montseny

Font: Diputació de Barcelona
27/12/2011
L'Ajuntament de Sant Celoni i la Diputació de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per a la ubicació, a l'Oficina de turisme de Sant Celoni, d'un punt d'informació del Parc del Montnegre i el Corredor i del Parc Natural del Montseny. L'objectiu d'aquest conveni és potenciar les activitats i actuacions per al foment i ordenació de l'ús públic i facilitar la informació als visitants dels parcs i del municipi.

L'Oficina de turisme de Sant Celoni està ubicada a l'antic edifici de l'Hospital Vell, al carrer Major, 53. Els serveis que ofereix són: Distribució de plànols, opuscles i altre material informatiu relatiu a l'oferta turística del poble i del Baix Montseny, així com del Parc Natural del Montseny i del Parc del Montnegre i el Corredor.

Informació d'adreces i preus dels establiments turístics i d'altres activitats, serveis o punts d'interès per als visitants, expedició de carnets d'alberguista i estudiant internacional, llibres de consulta relatius al municipi i a l'entorn natural d'aquest.

D'ençà de la seva inauguració fa un any i mig, l'Oficina ha esdevingut un punt de referència per als visitants del municipi i del Baix Montseny, que s'adrecen demanant informació sobre els valors i atractius d'aquesta zona: gastronomia, natura, patrimoni arquitectònic, etc.

La signatura d'aquest conveni permetrà disposar de major informació i materials de difusió sobre els parcs que envolten el municipi i de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, així com programar conjuntament amb els parcs del Montnegre i el Corredor i Montseny activitats de difusió del patrimoni.

L'horari del centre és de dimecres a diumenge, de 10 a 14 h i divendres i dissabte de 17 a 20 h. i el correu electrònic turisme@santceloni.cat.

 

Relacionats

Acte
12/10/2019
Sant Celoni
Article

Es contempla l'increment d'un cinquanta per cent les hores que es dediquen a la neteja de les àrees de contenidors

Notícia

Han acabat les darreres obres de millora de l'enllumenat públic de Sant Celoni que permeten disposar d'una il·luminació més moderna i eficient amb menys consum energètic i menys contaminació. A finals de 2015, els treballs de modernització ja van permetre començar a recuperar els punts de llum que s'havien apagat durant els tres anys anteriors.

Butlletí