L'Observatori del Paisatge, guardonat amb el XV Premi Real Fundación de Toledo

30/06/2011 - 00:00
L'Observatori del Paisatge de Catalunya ha rebut aquest 28 de juny el guardó de la categoria estatal de la quinzena edició dels Premis Real Fundación de Toledo.

El jurat ha premiat l'Observatori per la seva tasca d'estudi, protecció i gestió del paisatge així com per esdevenir un referent en els àmbits estatal i internacional com a centre de pensament i acció en la matèria. En l'acta del jurat es destaca Joan Nogué, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona i director de l'Observatori des de la seva creació l'any 2005, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, així com totes les institucions i associacions que formen part del consorci de l'Observatori per l'esforç i l'atenció que dediquen a estudiar el paisatge, elaborar propostes i sensibilitzar sobre la necessitat de la seva ordenació en el marc d'un desenvolupament sostenible.

L'entrega de premis, que es va celebrar al Teatro de Rojas de Toledo, va comptar amb la subsecretària del Ministeri de Cultura, Mercedes del Palacio; la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, així com els consellers d'aquesta comunitat Leandro Esteban i Jesús Labrador.

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Notícia

Aquest dijous al migdia s'ha celebrat un ple extraordinari per tractar aquest punt que inclou novetats per preservar el patrimoni històric i la biodiversitat.

Butlletí