Llavaneres estrenarà un mercat dedicat a la flor i al jardí

Font: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
16/03/2016 - 08:46

L'objectiu és reconèixer i rellançar un dels principals sectors econòmics locals. El Mercat de la Flor i el Jardí de Llavaneres s'estrenarà el diumenge 24 d'abril.

Es tracta d´un nou projecte de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres que neix amb la voluntat de convertir-se en un esdeveniment de referència entre els professionals del sector verd no només del municipi, sinó també del Maresme i d´arreu de Catalunya.

El mercat tindrà periodicitat mensual: s’instal·larà el penúltim diumenge de cada mes, aprofitant que el comerç de Llavaneres obre sempre els diumenges al matí, al parc de Jaume Brutau.

Participació

La iniciativa està oberta als següents sectors: planta i flor ornamental / art floral / jardí / paisatgisme / eines i noves tecnologies del jardí / complements de jardineria / mobiliari de jardí i bricolatge especialitzat / piscina / sostenibilitat verda / horta / planter /swff (slow flower food) / formació.


Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
Cicles biològics en parcs i platges metropolitans durant el confinament

La reducció de l'activitat humana durant el confinament per la COVID-19 ha afavorit que els parcs i les platges metropolitans s'hagin convertit en refugis de natura. El resultat ha estat un augment de fauna difícilment observable en circumstàncies normals, com ara flamencs, cabirols o senglars.

Article
En espais que conserven la vegetació que ha crescut de manera natural durant el confinament

Durant el període de confinament més estricte en València, els treballs de jardineria han baixat d’intensitat i això ha provocat que en algunes praderes dels jardins de la ciutat han crescut de manera natural flors i plantes que atrauen insectes polinitzadors beneficiosos per la seua acció com a fauna útil per al control de plagues i millora dels ecosistemes urbans.

Article

L'arbrat (bosc) urbà és una part bàsica de la infraestructura verda i contribueix a millorar la qualitt de vida de les comunitats urbanes i els seus residents. Les persones prefereixen ciutats amb parcs i arbres ben cuidats, però és necessari gestionar la seguretat (i la percepció de seguretat) del nostre patrimoni verd. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona ha publicat una Guia per a la gestió del risc de l'arbrat.

Butlletí