L’inventor de les superilles proposa crear-ne mig miler a tot Barcelona per evitar 700 morts l’any

Font: Betevé

13/05/2022 - 15:10

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

L’impulsor del concepte de superilles, Salvador Rueda, assegura que amb la creació de 500 superilles a Barcelona es podrien evitar 700 morts prematures. El director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona ha desplegat el seu model urbanístic de superilla en una conferència organitzada per RethinkBCN, un concepte que, segons ha dit, s’allunya de les superilles que està implementant l’Ajuntament de Barcelona i que ell qualifica d’eixos verds.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El tribunal va anul·lar l'ordenança municipal que regula la ZBE per "falta d'informes determinants i per ser excessiu en l'àmbit geogràfic d'aplicació i en el tipus de vehicles exclosos".

Article

La proposta del 30DEB és: Pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici.

Notícia

La primera fase de les obres, que comença ara, ampliarà el tramvia en 1,8 quilòmetres de les Glòries a Verdaguer i incorporarà a la xarxa tres noves parades. Les actuacions inclouen també la reurbanització de l’avinguda per reduir la contaminació i augmentar les zones verdes, la xarxa ciclista i l’espai per a vianants. És el primer pas per fer realitat la unió del Trambesòs i el Trambaix, que ampliarà la cobertura de transport públic i millorarà la mobilitat entre nou municipis de l’àrea metropolitana.

Butlletí