L’inventor de les superilles proposa crear-ne mig miler a tot Barcelona per evitar 700 morts l’any

Font: Betevé

13/05/2022 - 15:10

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

L’impulsor del concepte de superilles, Salvador Rueda, assegura que amb la creació de 500 superilles a Barcelona es podrien evitar 700 morts prematures. El director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona ha desplegat el seu model urbanístic de superilla en una conferència organitzada per RethinkBCN, un concepte que, segons ha dit, s’allunya de les superilles que està implementant l’Ajuntament de Barcelona i que ell qualifica d’eixos verds.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Per tal de conscienciar la població d’aquesta qüestió, la Comissió de Salut i Medi Ambient de l'Hospital de la Vall d'Hebron ha impulsat una acció que ha consistit en la instal·lació d’uns grans plafons situats als diferents vestíbuls de l’hospital en què es pot veure una silueta humana acompanyada dels 17 tipus de malalties que causa la contaminació als diferents òrgans i sistemes.

Notícia

Gant, Copenhaguen i París expliquen a les Jornades Internacionals Superilla Barcelona les mesures que han aplicat per fer més saludables les ciutats

Acte
25/03/2023 - 00:00
Barcelona

Butlletí