L'Hospitalet organitza una sessió tècnica sobre compra responsable de productes forestals

El municipi rebrà aquest dijous 18 de juny el reconeixement com a 'Ciutat per als boscos' per part de WWF
Font: Aj. L'Hospitalet
16/06/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Aquest dijous 18 de juny, L'Hospitalet de Llobregat rebrà el reconeixement com a Ciutat per als boscos per part de WWF, fruit de la política de compra responsable de productes forestals duta a terme pel consistori. Aprofitant l'ocasió, l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'ajuntament ha organitzat una sessió tècnica per tal de poder aprofundir en temes específics com la cadena de custòdia, com certificar-se FSC, etc. La sessió comptarà amb Montserrat Compte, una consultora especialista en la matèria que respondrà tots els dubtes i proposarà qüestions pràctiques sobre la compra responsable de productes forestals.

El programa de la jornada serà el següent:

-12:00 a 13:00 hores, acte institucional a la Casa de l'Harmonia. Visita guiada per la Casa (bé d'interès nacional) i comentaris tècnics sobre la instal·lació d'energia geotèrmica de l'edifici.
-13:30 a 15:00 hores, visita en microbús al CEMFO on s'oferirà un dinar tipus lunch.
-15:30 a 17:00 hores, tornada a l'Harmonia on hi haurà l'exposició de la consultora i intercanvi de preguntes.

Relacionats

Article

Des del programa LH Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat té noves eines per ajudar a incorporar el medi ambient a les activitats que els centres educatius fan amb als alumnes de manera virtual.

Article

L’any passat van néixer, per primera vegada, quatre pollets a la caixa niu de l’hotel Hesperia, i s’espera que la parella de Torre Realia torni a criar a la primavera

Notícia

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha aprovat definitivament l’ordenança reguladora de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) de l’àmbit de les rondes de Barcelona, amb la incorporació d’algunes de les al·legacions presentades durant el període d’exposició pública, modificacions que també s’aplicaran en ordenances d’altres municipis.

Butlletí