L'Hospitalet organitza una sessió tècnica sobre compra responsable de productes forestals

El municipi rebrà aquest dijous 18 de juny el reconeixement com a 'Ciutat per als boscos' per part de WWF
Font: Aj. L'Hospitalet
16/06/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Aquest dijous 18 de juny, L'Hospitalet de Llobregat rebrà el reconeixement com a Ciutat per als boscos per part de WWF, fruit de la política de compra responsable de productes forestals duta a terme pel consistori. Aprofitant l'ocasió, l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'ajuntament ha organitzat una sessió tècnica per tal de poder aprofundir en temes específics com la cadena de custòdia, com certificar-se FSC, etc. La sessió comptarà amb Montserrat Compte, una consultora especialista en la matèria que respondrà tots els dubtes i proposarà qüestions pràctiques sobre la compra responsable de productes forestals.

El programa de la jornada serà el següent:

-12:00 a 13:00 hores, acte institucional a la Casa de l'Harmonia. Visita guiada per la Casa (bé d'interès nacional) i comentaris tècnics sobre la instal·lació d'energia geotèrmica de l'edifici.
-13:30 a 15:00 hores, visita en microbús al CEMFO on s'oferirà un dinar tipus lunch.
-15:30 a 17:00 hores, tornada a l'Harmonia on hi haurà l'exposició de la consultora i intercanvi de preguntes.

Relacionats

Notícia

Impulsada per l’AMB, Ecovidrio i Ecoembes, en col·laboració amb els respectius ajuntaments. L’objectiu és analitzar la situació, informar els establiments i fomentar-hi la separació correcta de les diverses fraccions El sector de l’hostaleria i la restauració genera pràcticament el 50 % de tots els residus comercials recollits

Butlletí