L'Hospitalet de Llobregat, una Ciutat pels Boscos

Aquest 18 de juny aquest municipi rebrà el reconeixement per part de WWF España
Font: Aj. L'Hospitalet
10/06/2009

WWF va crear al 2005 l'Observatori Ciutats pels Boscos per tal d'incentivar i posar de manifest l'interès que tenen els governs de les ciutats espanyoles més poblades (més de 20.000 habitants) per la conservació dels boscos del Planeta. 

La sisena actualització de l'Observatori de WWF Ciutats pels Boscos situa a L'Hospitalet, junt amb altres cinc ciutats espanyoles (Barcelona, Benicarló, Gavà, Sant Boi de Llobregat i León), en la llista verda pel seu compromís amb el consum responsable de productes forestals i, per tant, pel seu respecte cap als boscos.  En concret, només aquests municipis conten amb una Política de Compra Responsable i un Pla d'Acció per a controlar la procedència dels productes forestals i donar prioritat als quals estiguin certificats per sistemes com el FSC (Forest Stewardship Council).

Més informació: Consulteu el programa de l'acte a L'Hospitalet | http://www.mallorcahotel24.com/en/fsc-spain.html

Notícia relacionada:  Barcelona, Sant Boi, Gavà i L'Hospitalet, capdavanters en la lluita contra la fusta il·legal

Relacionats

Notícia
 

Quines mesures ambientals es planteja la xarxa d'escoles sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat el proper curs? Com afecta la COVID-19 al medi ambient?

Notícia

L’Hospitalet s’adhereix a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que se celebra del 22 al 26 de juny, amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Article

Des del programa LH Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat té noves eines per ajudar a incorporar el medi ambient a les activitats que els centres educatius fan amb als alumnes de manera virtual.

Butlletí