L'Hospitalet celebra una xocotalada feta amb cuina solar

L'acte s'emmarca dins la campanya 'Catalunya cuina amb el Sol' de la Fundació Terra
Font: Aj. L'Hospitalet
24/04/2009

L'Hospitalet celebra aquest dissabte 25 d'abril, dins les Festes Primavera, una xocolatada popular feta amb una cuina solar. L'acte festiu és fa en col·laboració amb la Fundació Terra, i s'emmarca dins la campanya "Catalunya cuina amb el Sol", un projecte de difusió i foment de les energies renovables a partir de l'estímul, la pràctica i el coneixement d'una de les tecnologies renovables senzilles més eficients entre les aplicacions de l'energia solar domèstica: el processat d'aliments amb la radiació solar.

La cita és d'11 a 13 hores, a la masia de Ca n'Arús (Rambla Marina 417-421), a l'Hospitalet de Llobregat.

Més informació sobre la campanya "Catalunya cuina amb el Sol".

AdjuntMida
Image icon Cuina solar parabólica27.32 KB

Relacionats

Notícia
 

Quines mesures ambientals es planteja la xarxa d'escoles sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat el proper curs? Com afecta la COVID-19 al medi ambient?

Notícia

L’Hospitalet s’adhereix a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que se celebra del 22 al 26 de juny, amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Article

Des del programa LH Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat té noves eines per ajudar a incorporar el medi ambient a les activitats que els centres educatius fan amb als alumnes de manera virtual.

Butlletí