L'Hospital Plató acorda amb l'ajuntament del Prat compensar les seves emissions de CO2

Es plantaran 400 arbres en un bosc del municipi
Font: Aj. El Prat
26/02/2009 - 00:00

L'ajuntament del Prat de Llobregat, la Fundación Más Árboles i l'Hospital Plató Fundació Privada han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar una actuació de millora ambiental en un bosc del municipi del Prat, com a part d'un conjunt de mesures ambientals que ajudin a compensar les emissions de CO2 que emet l'esmentat hospital. L'actuació consistirà en la neteja del terreny, la plantació d'uns 400 arbres i arbusts i el manteniment d'aquesta restauració durant els propers quatre anys.

El conveni també contempla la sembra anual de 80.000 llavors d'arbres, arbustos i herbàcies, amb espècies definides per criteris d'integritat ecològica i adaptació al medi a través del mètode Nendo Dango, a la finca Fuentes del Guadalquivir (situada a Albacete), així com la participació de l'Hospital Plató Fundació Privada al projecte Olimpíada Verda, consistent en facilitar boles de Nendo Dango a col·lectius organitzats per escampar-les en accions emblemàtiques de reforestació.

Cooperació internacional
De fet, una part de l'aportació econòmica d'aquest conveni es derivarà al projecte de cooperació internacional que desenvolupa la Fundació Más Árboles a Bolívia en col·laboració amb l'ajuntament de San Juan, al departament de Santa Cruz, desenvolupat per camperols del territori i on es plantaran 40 hectàrees d'arbres.

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Butlletí