L'Hospital Plató acorda amb l'ajuntament del Prat compensar les seves emissions de CO2

Es plantaran 400 arbres en un bosc del municipi
Font: Aj. El Prat
26/02/2009

L'ajuntament del Prat de Llobregat, la Fundación Más Árboles i l'Hospital Plató Fundació Privada han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar una actuació de millora ambiental en un bosc del municipi del Prat, com a part d'un conjunt de mesures ambientals que ajudin a compensar les emissions de CO2 que emet l'esmentat hospital. L'actuació consistirà en la neteja del terreny, la plantació d'uns 400 arbres i arbusts i el manteniment d'aquesta restauració durant els propers quatre anys.

El conveni també contempla la sembra anual de 80.000 llavors d'arbres, arbustos i herbàcies, amb espècies definides per criteris d'integritat ecològica i adaptació al medi a través del mètode Nendo Dango, a la finca Fuentes del Guadalquivir (situada a Albacete), així com la participació de l'Hospital Plató Fundació Privada al projecte Olimpíada Verda, consistent en facilitar boles de Nendo Dango a col·lectius organitzats per escampar-les en accions emblemàtiques de reforestació.

Cooperació internacional
De fet, una part de l'aportació econòmica d'aquest conveni es derivarà al projecte de cooperació internacional que desenvolupa la Fundació Más Árboles a Bolívia en col·laboració amb l'ajuntament de San Juan, al departament de Santa Cruz, desenvolupat per camperols del territori i on es plantaran 40 hectàrees d'arbres.

Relacionats

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Article

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius durant el confinament, l'Ajuntament de El Prat de Llobregat envia periòdicament un butlletí amb recursos perquè el professorat el pugui treballar als centres educatius.

Butlletí