L'exposició Consum. Com som? arriba a Montgat

Redacció
26/09/2011
La mostra Consum. Com som?. Depèn de tu, depèn de tots!, promoguda per l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu que els consumidors adoptin actituds més actives, crítiques i conscients, es podrà visitar a partir de la propera setmana i fins el 2 d'octubre al Casal de la Gent Gran de Montgat.

Segons els seus responsables, 'l'exposició ens defineix com som com a consumidors ja que ens permet qüestionar-nos les nostres actituds i ens facilita la informació i les eines necessàries per aprendre a consumir responsablement'.

Consum. Com som? s'adreça a tota mena de públic. Per això, s'ha editat una guia didàctica dirigida als pares i educadors per tal que puguin complementar la visita dels més joves a més d'un tríptic que recull la informació més bàsica. La mostra s'estructura en quatre grans blocs temàtics tot plantejant als visitants qui vetlla per nosaltres com a consumidors, quins són els nostres drets, si som bons consumidors i, finalment, convida a consultar l'etiqueta dels productes per fer una bona tria. L'objectiu és que els consumidors adoptin actituds més actives, crítiques i conscients.

La Diputació de Barcelona, a través de Salut Pública i Consum, col·labora amb els ajuntaments en el desenvolupament de polítiques de defensa dels drets de la ciutadania en l'àmbit de consum i de programes per promoure, en la societat i en l'Administració, actituds de consum responsable.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon comsom.jpg94.11 KB

Relacionats

Acte
20/11/2019
Biblioteca de Tordera. Joan Maragall, 6. Tordera
Notícia

Jornada de treball amb alcaldes, regidors i tècnics de dels municipis d'Argentona, Cabrera de Mar, Òrrius i Dosrius per fer els primers passos per a la implementació del projecte de Simbiosi industrial aa les Quatre Ribes. La proposta se centra en implementar l’economia circular tant en el teixit productiu com en el comercial.

Notícia

La piscina i el pavelló poliesportiu de can Banús a Vilassar de Dalt disposaran d'una caldera de biomassa d'estella forestal que es preveu que subtitueixi l'actual caldera de gas. Els treballs d'instal·lació, finançats pel fons FEDER i la Diputació de Barcelona, començaran aquest quart trimestre del 2019.

Butlletí