L'exposició Consum. Com som? arriba a Montgat

Redacció
26/09/2011
La mostra Consum. Com som?. Depèn de tu, depèn de tots!, promoguda per l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu que els consumidors adoptin actituds més actives, crítiques i conscients, es podrà visitar a partir de la propera setmana i fins el 2 d'octubre al Casal de la Gent Gran de Montgat.

Segons els seus responsables, 'l'exposició ens defineix com som com a consumidors ja que ens permet qüestionar-nos les nostres actituds i ens facilita la informació i les eines necessàries per aprendre a consumir responsablement'.

Consum. Com som? s'adreça a tota mena de públic. Per això, s'ha editat una guia didàctica dirigida als pares i educadors per tal que puguin complementar la visita dels més joves a més d'un tríptic que recull la informació més bàsica. La mostra s'estructura en quatre grans blocs temàtics tot plantejant als visitants qui vetlla per nosaltres com a consumidors, quins són els nostres drets, si som bons consumidors i, finalment, convida a consultar l'etiqueta dels productes per fer una bona tria. L'objectiu és que els consumidors adoptin actituds més actives, crítiques i conscients.

La Diputació de Barcelona, a través de Salut Pública i Consum, col·labora amb els ajuntaments en el desenvolupament de polítiques de defensa dels drets de la ciutadania en l'àmbit de consum i de programes per promoure, en la societat i en l'Administració, actituds de consum responsable.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon comsom.jpg94.11 KB

Relacionats

Notícia

La Taula del Delta i la Baixa Tordera es va tornar a reunir el passat 18 de juliol a l'Arxiu Municipal de Malgrat de Mar després d'1 any. La voluntat de la Taula de Treball és convertir-se en un ens jurídic, amb capacitat pròpia d'acció per ser una veritable força en la lluita per a la recuperació de l'equilibri de La Tordera i de defensa del territori.

Notícia

L’Ajuntament de Mataró i Ecovidrio han posat en marxa una campanya informativa adreçada a les activitats comercials que generen el 52% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús. La campanya consisteix en informar a tots els bars, restaurants i hotels de la ciutat sobre l’obligatorietat de separar els residus d’envasos de vidre tal com recull la legislació vigent i es lliuraran cubells gratuïts amb la finalitat de facilitar la separació dels residus de vidre als establiments.

Article

Les últimes setmanes s'estan realitzant a Tiana una sèrie de diferents accions coordinades dins la campanya “Desbordes o aportes?” que preten conscienciar als veïns i veïnes que tenen comportaments incívics, de la problemàtica d’abocar bosses amb residus barrejats al costat dels contenidors dintre de les papereres del carrer.

Butlletí