L'exposició 'Aigua en equilibri' arriba a la Casa Natura de Ripollet

Font: Ajuntament de Ripollet

09/12/2010 - 00:00
Des d'aquest 9 de desembre i fins el proper dia 19, la Casa Natura de Ripollet acollirà l'exposició 'Aigua en equilibri', promoguda per l'Agència Catalana de l'Aigua. L'exposició arriba just abans que comencin les sessions informatives sobre el procés participatiu que es durà a terme durant el primer trimestre de 2011 i que ha de col·laborar en la redacció del Pla director del riu Ripoll.

A través d'aquest procés participatiu, els ciutadans i ciutadanes de Ripollet escolliran quina relació volen tenir amb el seu riu, com volen que siguin les zones verdes de la vora, quins usos lúdics, esportius, culturals es podran desenvolupar en les zones adjacents i com voldran que siguin les façanes del riu, entre moltes altres coses.

L'exposició 'Aigua en equilibri' presenta la nova cultura de l'aigua, mostra el patrimoni històric dels nostres rius i com s'ha de gestionar la demanda de l'aigua de manera sostenible.

AdjuntMida
Image icon Font: Ajuntament de Ripollet30.01 KB

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Notícia

L’objectiu principal és la creació i consolidació d’hàbitats per a flora i fauna de zones humides

Butlletí