L'exposició 'Aigua en equilibri' arriba a Badalona

L'Ajuntament de Badalona acull una exposició sobre gestió sostenible de l'aigua i els rius
Font: Ajuntament de Badalona
15/10/2012

L'Ajuntament de Badalona acull al vestíbul de l'edifici El Viver  l'exposició "L'Aigua en equilibri", on es mostra la gestió sostenible de l'aigua i dels rius, i la seva importància per al desenvolupament de la societat. L'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona porta fins a aquesta ciutat aquesta exposició elaborada per l'Agència Catalana de l'Aigua, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelon; des del 6 d'octubre al 2 de novembre.

Aquesta exposició també s'emmarca dins del Projecte Sud'eau (Gestió local sostenible i participativa de l'aigua i els rius del sud-oest europeu) que s'inscriu en el Programa Operatiu de Cooperació Territorial de l'Espai Sud-oest Europeu. L'objectiu és la millora i sostenibilitat per a la protecció i conservació del medi ambient i l'entorn natural.

L'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament ha portat aquesta mostra a la ciutat com a part de les diverses activitats que es realitzen dins de la campanya "Badalona estalvia aigua". Dins d'aquesta campanya, en les properes setmanes, hi haurà noves activitats, com una adreçada a les escoles verdes de Badalona per tal que es treballi a l'aula la gestió sostenible de l'aigua. En la mateixa línia, però en l'àmbit ciutadà més general, es realitzaran una sèrie de xerrades pràctiques on es donaran consells per poder interpretar adequadament les factures de l'aigua i com poder estalviar en el consum domèstic.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha destacat que "tot i que a Badalona estem per sota de la mitjana del consum d'aigua domèstica, és important anar insistint en l'estalvi a través de xerrades i exposicions perquè els episodis de sequera cada vegada són més freqüents i hem d'estar tots preparats per a qualsevol eventualitat".

 

Aquesta iniciativa s'inscriu en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua' que impulsa l'Ajuntament de Montcada com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquesta campanya consisteix en un conjunt d'actuacions de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua. 

Més informació sobre la campanya a l'especial:
'La Xarxa estalvia aigua', campanya per fomentar el consum hídric responsable a més de 50 municipis

Més informació:
https://www.facebook.com/Estalviaigua
http://www.diba.cat/web/xarxasost/estalviaigua
http://twitter.com/#!/search/estalviaigua

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí