L'expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica Mariano Bueno visita Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
26/10/2010

La visita d'aquest expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica va estar organitzada pel Mòdul d'Horticultura agrària i jardineria del Pla de millora del barri de l'Erm de Manlleu.

La visita, duta a terme el 21 d'octubre, va començar al matí amb una conferència de Mariano Bueno adreçada a l'alumnat del Mòdul d'Horticultura, amb l'objectiu de donar formació teòrica sobre agricultura ecològica als participants del mòdul.

A la tarda, va visitar l'hort ecològic del mòdul, situat a la "platja del Dolcet" i també els horts Can Sanglas, on va explicar als assistents, tant alumnes del mòdul com públic en general, consells pràctics i coneixements sobre horticultura ecològica.

Finalment, al vespre Bueno va fer una conferència sobre com millorar el nostre entorn i fer-lo més saludable, a la Biblioteca Municipal de Manlleu Espai Bisbe Morgades.

El Mòdul d'Horticultura agrària i jardineria forma part de les actuacions del Pla de millora del barri de l'Erm, gestionat per l'Institut de Desenvolupament de l'Erm, amb l'objectiu de donar resposta als problemes del barri, connectar-lo amb la resta de Manlleu i millorar la qualitat de vida i la convivència dels seus habitants.

Si voleu ampliar informació, podeu visitar el web de Mariano Bueno: www.mariano-bueno.com

Municipis: 

Relacionats

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Notícia

Aquesta serà la primera oficina de la comarca d’Osona específica en matèria energètica. Per tal d’arribar al màxim de persones, comerços i empreses l’oficina serà itinerant, oferint el servei a diferents espais de la ciutat. L'Oficina té com a objectius, entre d'altres, incrementar l'assessorament i la informació de la ciutadania en general, disminuir el consum energètic i l'import de les factures de les llars en situació de vulnerabilitat i millorar l'eficiència energètica de les llars.

Butlletí