L'expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica Mariano Bueno visita Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
26/10/2010

La visita d'aquest expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica va estar organitzada pel Mòdul d'Horticultura agrària i jardineria del Pla de millora del barri de l'Erm de Manlleu.

La visita, duta a terme el 21 d'octubre, va començar al matí amb una conferència de Mariano Bueno adreçada a l'alumnat del Mòdul d'Horticultura, amb l'objectiu de donar formació teòrica sobre agricultura ecològica als participants del mòdul.

A la tarda, va visitar l'hort ecològic del mòdul, situat a la "platja del Dolcet" i també els horts Can Sanglas, on va explicar als assistents, tant alumnes del mòdul com públic en general, consells pràctics i coneixements sobre horticultura ecològica.

Finalment, al vespre Bueno va fer una conferència sobre com millorar el nostre entorn i fer-lo més saludable, a la Biblioteca Municipal de Manlleu Espai Bisbe Morgades.

El Mòdul d'Horticultura agrària i jardineria forma part de les actuacions del Pla de millora del barri de l'Erm, gestionat per l'Institut de Desenvolupament de l'Erm, amb l'objectiu de donar resposta als problemes del barri, connectar-lo amb la resta de Manlleu i millorar la qualitat de vida i la convivència dels seus habitants.

Si voleu ampliar informació, podeu visitar el web de Mariano Bueno: www.mariano-bueno.com

Municipis: 

Relacionats

Notícia
Aquest 23 de juliol es va superar el llindar d'informació a Tona i Manlleu
Cartell que informa sobre els nivell d'ozó a Vic

Cartell que informa sobre els nivell d'ozó a Vic

Vic va superar aquest dimarts el llindar d'alerta d'ozó troposfèric a l'aire. Tal com recull el Departament de Territori i Sostenibilitat, aquesta és la primera vegada que la capital d'Osona supera el llindar d'alerta, que se situa en els 240 µg/m3. Les altres estacions de la comarca -Manlleu i Tona- han superat el llindar d'informació (situat en els 180 µg/m3). 
 

Notícia
Èxit de la jornada ‘Energia i Empresa – qualitat, compra agregada i gestió 4.0’

El Museu del Ter va acollir la jornada ‘Energia i Empresa – qualitat, compra agregada i gestió 4.0’en la que van assistir seixanta persones interessades en conèixer eines i estratègies per la millora energètica de les empreses.  Amb les tecnologies 4.0 podem aconseguir millorar la gestió de l’empresa, l’eficiència energètica i la productivitat.

Notícia

El Servei d'educació ambiental de la Mancomunitat La Plana finalitza el curs escolar 2018-2019 havent ofert assessorament a 16 centres educatius dels seus municipis, des d'educació infantil fins a educació secundària. Un curs més, el servei s'ha centrat principalment en dinamitzar l'educació ambiental als centres educatius, oferint un assessorament individualitzat i recursos educatius a cadascun dels centres per tal de donar continuïtat als processos d'ambientalització que fa anys que desenvolupen. 

Butlletí