L'estat de conservació del patrimoni natural del Montseny s'analitza en un seminari

Font: Diputació de Barcelona
08/11/2011 - 00:00
Entre els dies 9 i 11 de novembre, al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, se celebrarà el V Seminari tècnic de bones pràctiques de conservació d'hàbitats i espècies. Aquest Seminari està coordinat per Europarc-Espanya i té com objectiu definir criteris per determinar els hàbitats i espècies prioritaris de conservació. En aquest taller de treball hi participaran una trentena de tècnics de diferents espais naturals protegits de tota Espanya.

Com a cloenda del seminari hi ha programada la presentació dels resultats obtinguts fins a l'actualitat, en el projecte del Pla de Conservació del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, cofinançat per la Fundació Biodiversitat i en el qual està directament involucrat Europarc-Espanya.

En la presentació, que tindrà lloc el divendres 11 de novembre a les 12.30 h al local Mariona del nucli de Mosqueroles (Fogars de Montclús), s'exposarà la diagnosi de l'estat de conservació del patrimoni natural del Montseny; i es mostrarà el Pla de Conservació com a eina dinàmica, per aplicar bones accions de conservació i per assegurar la gestió integral d'un espai protegit.

Relacionats

Notícia

El passat 22 de juliol de 2021, el Consell Comarcal d’Osona va constituir la Comissió Consultiva de l’Accés Motoritzat al Medi Natural de la comarca d’Osona”, la primera de Catalunya.

Butlletí