L'Escola Bressol Colors, de Manlleu, es suma al projecte Desendolla't d'estalvi energètic

Font: Ajuntament de Manlleu
29/11/2014 - 00:00

L'Ajuntament de Manlleu ha signat un conveni amb el Consell Comarcal d'Osona per implementar les millores proposades en el marc del projecte Desendolla't a l'Escola Bressol Colors.

Aquestes setmanes s'ha començat a treballar per a la implantació del projecte DESENDOLLA'T: AMB ENERGIA APRÈN I ESTALVIA a l'escola Bressol Colors. Aquest projecte es promou des del Consell Comarcal d'Osona i inclou la monitorització dels consums, la sensibilització i la formació ambiental al personal del centre amb l'objectiu d'estalviar energia.

L'escola Bressol Colors és una de les 7 escoles bressol de la comarca on aquest curs s'implanta el projecte. A l'àmbit de Manlleu és el tercer centre. L'escola Pompeu Fabra s'hi ha sumat el curs 2013-2014 i l'escola Quatre Vents participa del projecte des del curs 2012-2013 i aquesta última va aconseguir un estalvi energètic valorat en 12.000€ el primer any de participar-hi.

El treball fet i l'estalvi energètic assolit en aquestes dues escoles s'ha valorat molt positivament, per això des de l'ajuntament s'ha decidit implantar-lo també a l'Escola Bressol Colors.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Manlleu impulsa des del passat 2021 una campanya per reduir el malbaratament alimentari. S’han realitzat visites als establiments alimentaris de la ciutat per donar-los a conèixer una aplicació per a dispositius mòbils anomenada Too Good To Go, que els permet reduir l’excedent de menjar al final del dia.

Article

El passat 14 de febrer, a la tarda, es va constituir la taula ciutadana “Fem porta a porta”, un grup de treball que es reunirà periòdicament i que està integrat pel teixit social i econòmic del municipi.Amb aquesta acció l’Ajuntament inicia el procés participatiu de nou model de recollida de residus que s’implantarà a la ciutat.

Article

‘Mou-te pel Zero’ és la nova campanya per reduir residus i impulsar el comerç local a Manlleu. Tothom pot jugar-hi, segons el seu nivell, i guanyar recompenses a través d’una app o completant unes butlletes

Butlletí