L'Escola Bressol Colors, de Manlleu, es suma al projecte Desendolla't d'estalvi energètic

Font: Ajuntament de Manlleu
29/11/2014

L'Ajuntament de Manlleu ha signat un conveni amb el Consell Comarcal d'Osona per implementar les millores proposades en el marc del projecte Desendolla't a l'Escola Bressol Colors.

Aquestes setmanes s'ha començat a treballar per a la implantació del projecte DESENDOLLA'T: AMB ENERGIA APRÈN I ESTALVIA a l'escola Bressol Colors. Aquest projecte es promou des del Consell Comarcal d'Osona i inclou la monitorització dels consums, la sensibilització i la formació ambiental al personal del centre amb l'objectiu d'estalviar energia.

L'escola Bressol Colors és una de les 7 escoles bressol de la comarca on aquest curs s'implanta el projecte. A l'àmbit de Manlleu és el tercer centre. L'escola Pompeu Fabra s'hi ha sumat el curs 2013-2014 i l'escola Quatre Vents participa del projecte des del curs 2012-2013 i aquesta última va aconseguir un estalvi energètic valorat en 12.000€ el primer any de participar-hi.

El treball fet i l'estalvi energètic assolit en aquestes dues escoles s'ha valorat molt positivament, per això des de l'ajuntament s'ha decidit implantar-lo també a l'Escola Bressol Colors.

Municipis: 

Relacionats

Article

Manlleu ha presentat l’oficina d’Estalvi i eficiència energètica d’Osona Nord. Aquesta oficina també serà present als pobles del voltant de Manlleu: Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç.

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Butlletí