Les xarxes del sistema Ter-Llobregat es connectaran per garantir la disponibilitat d'aigua

Es construirà una canonada de 12 quilòmetres que passarà per sota de Collserola
Redacció
14/08/2009

Després de posar en marxa la dessalinitzadora del Llobregat, el Govern català continuarà invertint en aquest tipus d'infraestructures. Així doncs, es preveu que el sistema de xarxes actuals canviï el funcionament amb la construcció d'una canonada de 12 quilòmetres que passarà per sota de Collserola. Aquesta canonada connectarà, per tant, les potabilitzadores Ter i Llobregat. Ara per ara, el subministrament de l'àrea metropolitana es divideix entre aquestes dues plantes a parts iguals i aquesta operació permetrà més flexibilitat i seguretat pel proveïment municipal.

D'altra banda, una altra de les millores que es preveuen és l'ampliació de la planta potabilitzadora del Llobregat, que veurà com s'incrementa la seva capacitat de potabilització de tres a quatre metres per segon.

Relacionats

Notícia
(Foto: AMB. Robert Ramos)

(Foto: AMB. Robert Ramos)

L'AMB elabora un pla amb propostes per consensuar amb les administracions de cara a la nova mobilitat posterior a la crisi del coronavirus

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Acte

Butlletí