Les escoles de Tremp aposten per la sostenibilitat

21/10/2016 - 08:24

Els nens i nenes de l’Escola Valldeflors i el Col·legi “María Immaculada” han apostat per la sostenibilitat organitzant la “Setmana de la mobilitat sostenible” dins el programa d’Escoles Verdes, que durarà la setmana del 17 al 21 d’octubre. L’activitat consisteix a reduir l’ús del motor i incentivar mètodes menys contaminants.

Amb la iniciativa les escoles pretenen canviar els hàbits no sols dels infants, sinó de totes les famílies, per adoptar rutines molt més saludables. A més d’inculcar tots els valors que representa la sostenibilitats.

Per altra banda, els alumenes han dibuixat cartells i han enquestat als infants més menuts per a saber quin mitjà utilitzen per a desplaçar-se pel poble.

És el primer cop que les dues escoles s’ajunten per muntar una activitat d’aquestes característiques; amb el cas que funcioni la intenció dels dos centres és seguir fent-la molts més anys.

Parlen al vídeo: MARIO I NUIX, ALUMNES ESCOLA VALLDEFLORS – MARTINA I AINA, ALUMNES ESCOLA VALLDEFLORS


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes.

Article

Tots els centres educatius d’Andorra assoleixen el distintiu Escola Verda. L'objectiu és aconseguir ciutadans que  s'impliquin en la conservació i millora del medi ambient.

Article

La Generalitat de Catalunya convoca el Premi Escoles Verdes 2023. El guardó, amb 6.000 euros de dotació total, reconeix una trajectòria de millora continuada, una actuació singular i un treball en xarxa, amb l’objectiu de distingir iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat dutes a terme per centres educatius que disposen del distintiu d'escola verda atorgat per la Generalitat.

Butlletí