Les empreses cabrerenques s’impliquen en el projecte d’economia circular

10/05/2022 - 11:43

El projecte de simbiosi industrial, economia circular, arriba a la seva recta final. Aquest programa està promogut per QuatreRibes, el servei mancomunat de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Cabrera de Mar, Argentona, Òrrius i Dosrius, i té com a objectiu establir sinergies entre diferents empreses del territori per tal que puguin reduir la producció de deixalles i optimitzar els materials de producció.

En total han estat seleccionades 10 empreses amb una important presència de la nostra població: 5 en total es troben ubicades a Cabrera de Mar, mentre que 4 són d’Argentona i 1 pertany a Dosrius. En la fase final del projecte es realitza un seguiment de les oportunitats sorgides de les empreses visitades. Algunes d’aquestes empreses han començat per elles mateixes contactes.

L’economia circular es basa a treballar per traslladar els residus del final de la cadena de producció novament al principi per tal que els recursos puguin ser utilitzats d’una manera més eficient.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
14/11/2023 - 08:30
Tecnocampus Mataró. Avda. Ernest Lluch, 32
Notícia

A partir d’ara, el Consorci de Residus del Maresme es resitúa i queda integrat dins de Maresme Circular amb l’objectiu de promoure l’economia circular a la comarca.

Notícia

TubVerd, la xarxa d'energia sostenible d’Aigües de Mataró, ha estat premiada a la IV edició dels Premis BASF d’Economia Circular, en la categoria d’administració pública. 

Butlletí