L'energia sostenible, tema del XV Concurs de fotografia amateur de medi ambient de Cornellà

Font: Ajuntament de Cornellà del Llobregat
22/05/2015 - 00:00

Fins al 26 de maig -s'ha ampliat el termini- es poden presentar les obres que vulguin formar part de la XV edició del Concurs de Fotografia Amateur de Medi Ambient, que enguany té com a tema l'energia sostenible. L'objectiu d'aquest títol és fotografiar qualsevol aspecte relacionat amb l'estalvi, l'eficiència energètica i/o l'energia neta i renovable. Aquesta és una de les accions que contribueix a crear cultura energètica entre la població, un dels objectius del Pla d'Acció d'Energia Sostenible.

Els premis van des dels 550 euros per al guanyador del primer premi fins als 75 euros per al sisè classificat. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 3 de juny, coincidint amb la proximitat al Dia Mundial del Medi Ambient i emmarcat en la Setmana de l'Energia Sostenible, a les 19 h a la Biblioteca Marta Mata (C/ de Rubió i Ors, 184). Prèviament a l'acte de lliurament el Sr. Javier Martin Vide farà un xerrada sota el títol "El cambio climático como resultado de nuestros modelos económico y energético insostenibles".

A més, les millors imatges seran exhibides del 3 de juny al 6 de juliol a la biblioteca Marta Mata, equipament que està desenvolupant un projecte d'estalvi energètic amb la metodología Euronet 50/50.

Les fotografies s'han de presentar en dos formats: en format paper i digital. En format paper s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, pl. de l'Església, 1, Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). L'horari de l'OAC és de dilluns a divendres, de 08.30 a 14.00 h i de 16.30 a 19.30 h. Les fotografies en format digital s'han de presentar en un CD o DVD a la mateixa OAC o a través del correu electrònic mediambientcornella@gmail.com, sempre indicant autor/a i títol.

Les bases del concurs es poden consultar a http://www.cornella.cat/files/noticias/1850/2015/FOTOGRAFIA_2015_mostra.pdf

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha aprovat un pla d'accions per aconseguir més autonomia energètica i la resiliencia del municipi davant els canvis ambientals.

Notícia

L’Ajuntament ha decidit incrementar les sancions per canviar actituds i modificar comportaments d’una minoria, amb l’objectiu d’evitar problemes de salubritat i de convivència.

Acte
27/10/2022 - 12:00
CitiLab de Cornellà de Llobregat Pl. Can Suris s/n - 08940 Cornellà de Llobregat

Butlletí