L'Àrea Bicing arribarà a Viladecans en un any

Es posaran a disposició dels ciutadans 200 bicicletes repartides en 25 estacions
Font: Aj. Viladecans
28/11/2008 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

El president de l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT), Antoni Poveda, i l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per a la implantació del servei públic de bicicletes Àrea Bicing a la ciutat. Està previst que aquest sistema de transport es posi en marxa l'any 2009.

L'Àrea Bicing posarà a disposició dels ciutadans 200 bicicletes repartides en 25 estacions que connectaran diferents zones del municipi, inclosa l'estació de Renfe. La xarxa de bicicletes completarà el transport públic de la ciutat facilitant la intermodalitat entre aquests. L'alcalde ha afirmat que aquesta serà "una peça més que facilitarà la mobilitat sostenible a la ciutat". De la seva banda, Poveda ha destacat que "Viladecans té una orografia adient per anar en bici i que l'Ajuntament ha fet un urbanisme que permet anar amb aquest transport per diferents espai de la ciutat". 

Connexió entre municipis
L'Àrea Bicing es farà extensiva a altres 16 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, amb la qual cosa es crearà una xarxa de proximitat que connectarà la nostra ciutat amb els municipis de l'entorn. A més, també hi ha l'objectiu de crear una targeta d'ús integrada perquè els ciutadans de Viladecans puguin utilitzar aquest servei en qualsevol municipi on hi estigui implantat.

--
Més informació sobre l'Àrea Bicing a Sostenible.cat

AdjuntMida
Image icon semafor_bici.jpg4.45 KB

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa a l'Escola Bressol La Mercè la prova pilot d'un projecte contra el malbaratament alimentari, que consisteix en destinar els excedents del servei de cuina del centre a les persones i famílies usuàries de la botiga Aliments Solidaris.

Article

L’Ajuntament de Gavà, Aigües de Barcelona i Cetaqua han inaugurat un punt de recàrrega intel·ligent d’aigua subterrània per al reg i la neteja dels carrers que permet conèixer amb detall els patrons de consum. Recaigua dona continuïtat a l’estratègia Gavà Circular, per tal d’aplicar els principis de l’economia circular i fer una ciutat més sostenible.

Butlletí