L'AMB presenta la guia 'Llar eficient' i el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat

Font: AMB
19/03/2015

L 'Àrea Metropolitana de Barcelona publica la guia interactiva Llar eficient. En ella es poden trobar idees per decidir i posar en pràctica consells útils per millorar l'eficiència  energètica a casa, reduir la facturació i contribuir a millorar el medi ambient.

Vol ser una guia sobre estalvi energètic de l'habitatge a l'àmbit metropolità de Barcelona, un motiu més per actuar i reflexionar sobre la necessitat de canvi del model energètic vigent i fer el que anomenen la 'transició energètica'.

D'altra banda l'AMB també recorda que estan obertes les inscripcions a les activitats gratuïtes de formació ambiental que l' Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix des del Programa Metropolità d' Educació per a la Sostenibilitat (PMES). Aquest programa té com a finalitat sensibilitzar i educar sobre medi ambient. Fomenta hàbits sostenibles entre la població, promou el pensament crític i ofereix als ciutadans eines i valors necessaris per forjar un futur sostenible.

S'ofereixen activitats adreçades a adults que estiguin cursant algun tipus de formació - ocupacional, universitària, actualització...-, ciutadania, famílies i gent gran, escolars i entitats que treballin des de l'educació en el lleure.

Per més informació, cal posar-se en contacte amb la Central d'Informació i Reserves del PMES al 93 238 93 51, reserves.pmes@amb.cat o fer la pre-inscripció via web.

Relacionats

Notícia

L'AMB, l'Ajuntament de Barcelona i els altres municipis metropolitans implicats (Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat i Sant Adrià de Besòs) han determinat ajornar temporalment l'entrada en vigor del règim sancionador de la zona de baixes emissions (ZBE) Rondes de Barcelona. L'aplicació de les multes estava prevista per l'1 d'abril del 2020. La nova data està encara per determinar.

Notícia
Parc del Calamot, un dels parcs que ampliarà la seva superfície

Parc del Calamot, un dels parcs que ampliarà la seva superfície

El 2020 s'ampliarà la superfície de parcs metropolitans existents i se n'incorporaran de nous. La xarxa de parcs metropolitans creix aquest 2020 i s'estén per la metròpolis de Barcelona, tant per l'ampliació de la superfície de parcs que ja pertanyen a la xarxa com per la incorporació de nous parcs.

Article

El 55% de la població barcelonina opina que els conductors de vehicles no són respectuosos amb les bicicletes, mentres que el 67% opina que les persones ciclistes no són prou respectuoses amb els i les vianants.

Butlletí