L'AMB presenta la guia 'Llar eficient' i el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat

Font: AMB
19/03/2015

L 'Àrea Metropolitana de Barcelona publica la guia interactiva Llar eficient. En ella es poden trobar idees per decidir i posar en pràctica consells útils per millorar l'eficiència  energètica a casa, reduir la facturació i contribuir a millorar el medi ambient.

Vol ser una guia sobre estalvi energètic de l'habitatge a l'àmbit metropolità de Barcelona, un motiu més per actuar i reflexionar sobre la necessitat de canvi del model energètic vigent i fer el que anomenen la 'transició energètica'.

D'altra banda l'AMB també recorda que estan obertes les inscripcions a les activitats gratuïtes de formació ambiental que l' Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix des del Programa Metropolità d' Educació per a la Sostenibilitat (PMES). Aquest programa té com a finalitat sensibilitzar i educar sobre medi ambient. Fomenta hàbits sostenibles entre la població, promou el pensament crític i ofereix als ciutadans eines i valors necessaris per forjar un futur sostenible.

S'ofereixen activitats adreçades a adults que estiguin cursant algun tipus de formació - ocupacional, universitària, actualització...-, ciutadania, famílies i gent gran, escolars i entitats que treballin des de l'educació en el lleure.

Per més informació, cal posar-se en contacte amb la Central d'Informació i Reserves del PMES al 93 238 93 51, reserves.pmes@amb.cat o fer la pre-inscripció via web.

Relacionats

Notícia
(Foto: AMB. Robert Ramos)

(Foto: AMB. Robert Ramos)

L'AMB elabora un pla amb propostes per consensuar amb les administracions de cara a la nova mobilitat posterior a la crisi del coronavirus

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Acte

Butlletí