L'AMB presenta la guia 'Llar eficient' i el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat

Font: AMB
19/03/2015

L 'Àrea Metropolitana de Barcelona publica la guia interactiva Llar eficient. En ella es poden trobar idees per decidir i posar en pràctica consells útils per millorar l'eficiència  energètica a casa, reduir la facturació i contribuir a millorar el medi ambient.

Vol ser una guia sobre estalvi energètic de l'habitatge a l'àmbit metropolità de Barcelona, un motiu més per actuar i reflexionar sobre la necessitat de canvi del model energètic vigent i fer el que anomenen la 'transició energètica'.

D'altra banda l'AMB també recorda que estan obertes les inscripcions a les activitats gratuïtes de formació ambiental que l' Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix des del Programa Metropolità d' Educació per a la Sostenibilitat (PMES). Aquest programa té com a finalitat sensibilitzar i educar sobre medi ambient. Fomenta hàbits sostenibles entre la població, promou el pensament crític i ofereix als ciutadans eines i valors necessaris per forjar un futur sostenible.

S'ofereixen activitats adreçades a adults que estiguin cursant algun tipus de formació - ocupacional, universitària, actualització...-, ciutadania, famílies i gent gran, escolars i entitats que treballin des de l'educació en el lleure.

Per més informació, cal posar-se en contacte amb la Central d'Informació i Reserves del PMES al 93 238 93 51, reserves.pmes@amb.cat o fer la pre-inscripció via web.

Relacionats

Notícia

Els darrers dos anys, el sistema de transport públic ha millorat freqüències, ha estrenat línies, obert estacions i perllongat serveis per rebre la ZBE en millors condicions. El transport públic està preparat per assumir els desplaçaments equivalents a 137.000 trajectes en vehicle privat, dels quals 88.000 són entrades i sortides de la zona, i prop de 50.000 són interns. Aquests 137.000 trajectes equivalen a 170.000 desplaçaments unitaris. Les millores de la xarxa continuaran durant els propers mesos i hi ha accions compromeses de tots els operadors de transport fins l'any 2021.

Article
Jardí de papallones al parc del Bosc de Can Gorgs

Jardí de papallones al parc del Bosc de Can Gorgs

Des d'aquest mes de novembre, el parc Nou (El Prat de Llobregat) i el parc del Bosc de Can Gorgs (Barberà del Vallès) compten amb un nou jardí de papallones. Es tracta d'un recurs educatiu i participatiu dels parcs, que pretén afavorir la biodiversitat

Notícia

Un nou cicle del Programa Metropolità pels Drets Humans des del món local: Tenim Drets, Teixim LlibertatsTenim de l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB posa el focus en la producció i l'ús dels plàstics. 

 

Butlletí