L’AMB edita el programa d’educació ambiental Compartim un futur 2012-2013

Font: Àrea Metropolitana de Barcelona
25/07/2012 - 00:00
L'Àrea Metropolitana de Barcelona acaba d'editar el Programa d'Educació Ambiental Metropolità 2012-2013, Compartim un Futur, i n'ha obert el període d'inscripcions (compartim@amb.cat).

 

Amb el nom "Compartim un futur", l'AMB vol destacar que tots els ciutadans i ciutadanes i els sectors, privat, públic, educatiu i no governamental, etc., tenim responsabilitats envers el medi ambient i la utilització correcta dels recursos del territori.

El programa presenta dues versions, per a escolars i per a adults, i inclou recursos de diverses modalitats:

També es poden trobar altres recursos educatius, com ara llibres, jocs interactius, vídeos i CD multimèdia a la secció de Publicacions.

Relacionats

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Article

 

Més de 80 docents i personal tècnic fan xarxa al III Simposi de la XESC

Article

Aigües de Reus publica “La revolució de les aixetes”, un conte infantil sobre l’estalvi d’aigua. El conte vol ser un toc d’atenció i de conscienciació sobre la necessitat de l’estalvi d’aigua en l’actual context de sequera i emergència climàtica.​

Butlletí