L’Ajuntament posa en marxa el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de Montornès

Font: Ajuntament de Montornès del Vallès
10/07/2015 - 00:00

El punt està ubicat a l'aparcament de la Casa Consistorial i és el primer que s'ubica a Montornès del Vallès. Podrà ser utilitzat per dos vehicles simultàniament i és compatible amb els dos formats d'endoll més freqüents. Les persones que el vulguin utilitzar ho podran sol·licitar a l'Ajuntament, que els proporcionarà una tarja.


Aquest 7 de juliol s'ha posat en marxa el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics ubicat a l'aparcament de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, el primer que s'ha instal·lat al poble.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero  i de la regidora de Mobilitat, M. Rosa Vinyallonga, que han presenciat una demostració de funcionament del punt amb vehicles elèctrics aportats per les marques Nissan i Renault.

La presa de llum podrà ser utilitzada per dos vehicles simultàniament i és compatible amb els dos formats d'endoll més freqüents (l'estàndard tipus 2 segons EN 62196-1 i el connector Schuko).

Les persones que el vulguin utilitzar ho podran sol·licitar a l'Ajuntament, que els proporcionarà una tarja. Durant els primers mesos de funcionament el servei serà gratuït. Les persones usuàries d'altres municipis que utilitzin targeta de recàrrega també en podran fer ús. 

Pla d'Infraestructures Urbanes per al Vehicle Elèctric
La ubicació i característiques del punt responen al Pla d'Infraestructures Urbanes per al Vehicle Elèctric, elaborat per la Diputació de Barcelona a petició de l'Ajuntament. Aquest pla també preveu la ubicació d'una altra presa de llum per a vehicles elèctrics a l'aparcament de la Zona Esportiva Municipal.

D'altra banda, l'Ajuntament incorporarà properament un vehicle elèctric a la seva flota de vehicles destinats als Serveis Municipals.

Relacionats

Notícia

La ciutadania de Parets aposta per recuperar i preservar el riu Tenes i el seu entorn com un paratge natural que protegeixi la flora i la fauna i alhora esdevingui un espai de trobada, de lleure i de passeig respectuós amb el medi. Els paretans i paretanes han definit el futur de l’espai fluvial en el procés participatiu Viu el riu Tenes que ha recollit més de 4.600 aportacions.

Article

Mollet del Vallès és el municipi que té censats mes nius d’orenetes, un ocell insectívor estrictament protegit i de gran interès com a indicador ambiental. 

Notícia
EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

L’Ajuntament planteja una fórmula público-privada per la gestió de l’espai situat al costat del Congost, a Llerona

Butlletí