L'Ajuntament del Prat i Cilsa col·laboraran en el bon ús dels recursos energètics

S'estudiarà la viabilitat d'implantar plaques solars fotovoltaiques en els edificis dels polígons industrials
Font: Aj. El Prat
02/05/2008

Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat, i Jordi Valls, president de Centro Intermodal de Logística, promotora de la ZAL-Prat del port de Barcelona, han signat un conveni de col·laboració per a la millora, difusió i promoció del medi ambient i del patrimoni natural del municipi, així com per a fomentar les bones pràctiques en l'ús dels recursos energètics.

En aquest sentit, Cilsa encarregarà a una empresa especialitzada la realització d'un pre-estudi referent a la viabilitat d'implantació de plaques solars fotovoltaiques en les edificacions ubicades en el polígon Pratenc i posteriorment en la resta de polígons d'activitat econòmica (industrials) del municipi, ja que la implantació de les mateixes contribuiria a un ús sostenible i ecològic per a l'obtenció d'energia.

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí