L'Ajuntament del Prat i Cilsa col·laboraran en el bon ús dels recursos energètics

S'estudiarà la viabilitat d'implantar plaques solars fotovoltaiques en els edificis dels polígons industrials
Font: Aj. El Prat
02/05/2008

Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat, i Jordi Valls, president de Centro Intermodal de Logística, promotora de la ZAL-Prat del port de Barcelona, han signat un conveni de col·laboració per a la millora, difusió i promoció del medi ambient i del patrimoni natural del municipi, així com per a fomentar les bones pràctiques en l'ús dels recursos energètics.

En aquest sentit, Cilsa encarregarà a una empresa especialitzada la realització d'un pre-estudi referent a la viabilitat d'implantació de plaques solars fotovoltaiques en les edificacions ubicades en el polígon Pratenc i posteriorment en la resta de polígons d'activitat econòmica (industrials) del municipi, ja que la implantació de les mateixes contribuiria a un ús sostenible i ecològic per a l'obtenció d'energia.

Relacionats

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Article

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius durant el confinament, l'Ajuntament de El Prat de Llobregat envia periòdicament un butlletí amb recursos perquè el professorat el pugui treballar als centres educatius.

Article
Es basen en reduir la potència contractada

Torre Balcells

L’Ajuntament del Prat s’ha acollit a l’opció de reduir les potències contractades, recollida en el decret d’estat d’alarma, per aplicar-la en 29 equipaments municipals. Gràcies a això, està estalviant 600 al dia en la factura elèctrica.

Butlletí