L'Ajuntament del Prat de Llobregat analitzarà la despesa energètica dels edificis municipals

Font: Ajuntament del Prat
24/01/2013

L'Ajuntament del Prat de Llobregat portarà a terme, durant aquest 2013, un monitoratge energètic a quatre edificis municipals, consistent a mesurar la despesa d'energia per comprovar quins aspectes es poden millorar i fer així els edificis més eficients.

D'altra banda, també aquest any s'aplicaran les mesures derivades de les auditories energètiques que es van fer l'any passat en 11 edificis municipals. Algunes de les mesures ja s'han començat a aplicar perquè no necessiten cap inversió. La resta s'aniran implementant al llarg d'aquest any 2013.

Formació al personal municipal
D'altra banda s'ha fet un curs de de bones pràctiques energètiques a l'edifici als treballadors municipals de manteniment i serveis urbans. Una formació que es vol fer a tot el personal municipal al llarg de l'any.

S'instal·len els fanals fotovoltaics al camí de la platja
Relacionat amb aquest compromís amb l'estalvi energètic, l'Ajuntament del Prat està instal·lant 30 fanals i 70 balises lluminoses alimentades amb tecnologia fotovoltaica per il·luminar el camí de la platja en el tram comprès entre l'av. l'Onze de Setembre / Carretera de la Bunyola i el Cementiri del Sud. La illuminació és exclusiva per als vials de vianants i de bicicletes. Els fanals i balises s'alimenten amb energia solar que es capta mitjançant panells fotovoltaics, un sistema ecològic que segueix les pautes marcades en el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible del Prat.

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí