L'Ajuntament de Vic trau a concurs públic una xarxa de calor amb biomassa amb modalitat ESE

Redacció
02/09/2011
L'Ajuntament de Vic, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha tret a concurs públic la contractació del subministrament d'energia i servei de manteniment integral de les instal·lacions de biomassa al complex dels Trinitaris. El termini de presentació d'ofertes s'acaba el dia 27 de setembre.

La novetat d'aquesta licitació és que serà la primera que es fa a Catalunya d'una xarxa de calor de biomassa completa amb modalitat d'Empresa de Serveis Energètics (ESE) i contracte mixt de subministrament i serveis. El contracte inclou la gestió energètica, la gestió del subministrament de combustible i la construcció, el finançament i el manteniment de la central de biomassa.

El complex dels Trinitaris comprèn els edificis: CEIP Trinitaris Escola Infantil, CEIP Trinitaris Escola Primària, Casa de la Caritat Hotel Entitats i Casa de la Caritat Orfeó Vigatà.

El cost estimat d'inversió és de prop de 427.000 euros. La potència de la caldera serà de 500 kW i l'estalvi anual de CO2 a l'atmosfera serà de 158 tones.

Cal subratllar que les Empreses de Serveis Energètics proporcionen serveis energètics o de millora de l'eficiència energètica en les instal·lacions o locals d'un usuari i afronten cert grau de risc econòmic al fer-ho. El pagament dels serveis prestats es basarà (en part o totalment) en l'obtenció de millores de l'eficiència energètica i en el compliment dels demés requisits de rendiment convinguts.

Les empreses interessades en aquest concurs poden trobar la informació específica a la pàgina web 

Més informació sobre les Empreses de serveis energètics.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

‘Soc un comerç + sostenible’ és el primer pas d’una campanya perquè Vic esdevingui un model pioner en la prevenció de residus i s’avanci cap a una ciutat més sostenible i saludable. La confiança, la proximitat i el compromís són els tres eixos de la campanya.

Article

La campanya de prevenció de residus pretén aconseguir una ciutat encara més més sostenible i saludable amb la corresponsabilitat de la ciutadania

Notícia

Vic va acollir un congrés de l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya

Butlletí