L'Ajuntament de Vic posa en marxa una nova campanya de compostatge casolà

Font: Ajuntament de Vic
08/02/2011

L'Ajuntament de Vic ofereix a totes aquelles persones que els interessi, la possibilitat de rebre un compostador gratuïtament. Es podrà obtenir després d'haver fet un petit taller de formació que es farà el 24 de febrer al Centre Cívic de La Guixa, en el qual s'explicarà com fer el compostatge, com gestionar-lo, com utilitzar-lo, resoldre problemes i dubtes, entre d'altres.

Els interessats s'han de comprometre a fer el procés i a utilitzar-lo correctament. Una vegada finalitzat el taller i quan ja es disposi del compostador es faran dues visites de seguiment i assessorament del procés per parts de tècnics especialitzats: una al primer mes de posada en funcionament i una altra al cap de cinc mesos.

Aquesta és una segona fase de la campanya de compostatge casolà iniciada al 2009 i que ja compta amb 70 compostaires, als quals caldrà afegir el que s'hi vulguin incorporar ara.

El foment del compostatge casolà és una de les accions incloses en el Pla de Prevenció de Residus de Vic que s'aprovarà en el proper ple municipal i que té com a objectiu reduir els residus que es generen a la ciutat.

Per poder optar al compostador cal inscriure's prèviament trucant al 93 702 72 83, o bé enviant un correu a mediambient@vic.cat a través del web www.vic.cat

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Ajuntament de Vic28.29 KB

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén ajudar a la reparació d'objectes. És una eina de cerca per trobar aquells establiments de la ciutat de Vic que es dediquen a reparar diferents objectes.

Notícia

‘Soc un comerç + sostenible’ és el primer pas d’una campanya perquè Vic esdevingui un model pioner en la prevenció de residus i s’avanci cap a una ciutat més sostenible i saludable. La confiança, la proximitat i el compromís són els tres eixos de la campanya.

Article

La campanya de prevenció de residus pretén aconseguir una ciutat encara més més sostenible i saludable amb la corresponsabilitat de la ciutadania

Butlletí