L’Ajuntament de Tordera impulsa el projecte d’horts ecològics i socials

Font: Ajuntament de Tordera
06/03/2014 - 00:00
L'Ajuntament de Tordera vol impulsar els propers mesos la creació d'uns horts municipals ecològics i socials. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de conèixer l'opinió de totes aquelles persones que puguin estar interessades en aprendre a cultivar un hort ecològic, tant de manera individual com col·lectiva, convoca una reunió el proper 10 de març, a les 19 hores al Teatre Clavé.

Aquesta reunió ha de servir per compartir i conèixer l'opinió i les necessitats dels interessats i poder fer que el projecte esdevingui una eina que satisfaci al màxim totes les inquietuds dels interessats.

La primera presa de contacte amb totes les persones interessades a formar part del projecte d'horts municipals és resultat de la comissió que es va crear per dur a terme aquest projecte, tal com es va acordar al Ple municipal del 29 d'agost passat.

Els horts que es proposen per desenvolupar el projecte estan situats als terrenys de conreu, propietat de l'Ajuntament, al costat de la carretera de Fogars, entre el "Garden" i la desembocadura del torrent de Sant Tou.

Totes les persones interessades en participar al projecte d'horts socials, poden inscriure's a través d'aquest formulari de contacte.

Municipis: 

Relacionats

Article

Amb l'inici del curs escolar L'Ajuntament de Tordera ha donat el tret de sortida a la campanya "Uneix-te al zero". Enguany, des de l'Ajuntament de Tordera es vol fer un pas més i començar a treballar per la minimització de residus, per aquest motiu s'inicia una campanya dirigida a la reducció dels residus des de tots els àmbits.

Notícia

Tordera forma part des del 2014 de la campanya "Som lo que sembrem" , pel qual  es compromet com a poble en defensa de la salut pública i el medi ambient; dur a terme pràctiques alternatives de jardineria, manteniment de parcs i jardins, marges de camins i vials i arbrat públic, fonamentades totes elles en l'ús de productes biològics.

Notícia

El Porta a Porta s'amplia a tot el municipi d'Arenys de Mar

Butlletí