L’Ajuntament de Tordera impulsa el projecte d’horts ecològics i socials

Font: Ajuntament de Tordera
06/03/2014
L'Ajuntament de Tordera vol impulsar els propers mesos la creació d'uns horts municipals ecològics i socials. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de conèixer l'opinió de totes aquelles persones que puguin estar interessades en aprendre a cultivar un hort ecològic, tant de manera individual com col·lectiva, convoca una reunió el proper 10 de març, a les 19 hores al Teatre Clavé.

Aquesta reunió ha de servir per compartir i conèixer l'opinió i les necessitats dels interessats i poder fer que el projecte esdevingui una eina que satisfaci al màxim totes les inquietuds dels interessats.

La primera presa de contacte amb totes les persones interessades a formar part del projecte d'horts municipals és resultat de la comissió que es va crear per dur a terme aquest projecte, tal com es va acordar al Ple municipal del 29 d'agost passat.

Els horts que es proposen per desenvolupar el projecte estan situats als terrenys de conreu, propietat de l'Ajuntament, al costat de la carretera de Fogars, entre el "Garden" i la desembocadura del torrent de Sant Tou.

Totes les persones interessades en participar al projecte d'horts socials, poden inscriure's a través d'aquest formulari de contacte.

Municipis: 

Relacionats

Acte
20/11/2019
Biblioteca de Tordera. Joan Maragall, 6. Tordera
Notícia

La regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Alella ha instal·lat petites àrees de contenidors per facilitar la separació dels residus i fomentar la recollida selectiva dels residus als edificis i equipaments municipals, en el marc del Pla d’Acció Municipal (PAM).

Acte
28/02/2020
Plaça Santa Anna, Mataró

Butlletí