L'Ajuntament de Tarragona engega la campanya "Som Sostenibles"

26/05/2021 - 12:42

Amb aquesta iniciativa es vol conscienciar a comerços i a la ciutadania de Tarragona en general en la importància d'adquirir hàbits de consum més sostenibles i responsables amb el medi ambient

Aquest 24 de maig l’Ajuntament de Tarragona inicia la campanya "Som Sostenibles", amb un doble objectiu: per una banda, promoure i dinamitzar el nostre teixit comercial, i per l’altra conscienciar i sensibilitzar en pràctiques de compra i consum sostenibles. Aquesta campanya compta amb la col·laboració d’ESPIMSA (mercats i marxants de Tarragona) i els gremis de forners i carnissers de Tarragona.

A partir d’avui els comerços relacionats amb l'alimentació, concretament forns, fleques, fruiteries, verdureries, carnisseries i xarcuteries, faran entrega als seus clients de bosses de roba reutilitzables – pel pa i per la fruita i la verdura- i safates biodegradables per dispensar els aliments – per la carn i els embotits-. En total, es distribuiran 35.000 bosses reutilitzables i més de 75.000 safates biodegradables. 

Amb aquesta iniciativa es vol conscienciar a comerços i a la ciutadania de Tarragona en general en la importància d'adquirir hàbits de consum més sostenibles i responsables amb el medi ambient.

Els comerços de Tarragona que vulguin participar en aquesta acció es poden inscriure aquí 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament ha programat durant els mesos de setembre i octubre un seguit de propostes gratuïtes per donar a conèixer la Carta Alimentària de Mataró. 

Article

Injuve reconeix la Conselleria de Joventut amb la distinció de 'Bona Pràctica' del projecte Climactives

Notícia

Tarragona impulsa per aquest estiu una sèrie de mesures per tal de millorar el dia a dia dels treballadors de la neteja davant l'arribada de l’onada de calor. 

Butlletí