L’Ajuntament de Sant Climent presenta un nou vehicle elèctric

Font: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat
04/05/2016 - 09:57

Es tracta d’un model de furgoneta sostenible que s’ha adquirit a través d’una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’Ajuntament de Sant Climent ha presentat el seu nou vehicle elèctric que servirà per a diversos usos municipals. És una furgoneta, del model Nissan NV200, sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i que suposarà un estalvi pel que fa a les despeses de manteniment. 

La seva adquisició ha estat possible gràcies a una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que fa una aposta important per aquest tipus de vehicles.

Aquest suport que des de l’entitat supramunicipal s’ofereix als Ajuntaments complementa a d’altres mesures que es duen a terme amb la voluntat de reduir els nivells d’emissions de gasos contaminants. Una d’aquestes accions de l’AMB és l’aprovació de l’etiquetatge verd, un distintiu que es lliurarà als propietaris dels vehicles considerats més néts.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col.laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha instal.lat un punt de recàrrega solar per a vehicles elèctrics. Les fotolineres són estacions de recàrrega per al vehicle elèctric la energia prové de plaques solars, instal·lades normalment al sostre de la instal·lació. Tenen el gran avantatge que ofereixen energia verda. La fotolinera de Sant Climent té capacitat per a quatre vehicles electrics.

Notícia
L’alcaldessa va pujar al prototip dissenyat per la UPC

L’alcaldessa va pujar al prototip dissenyat per la UPC

La plaça de Jaume Balmes va acollir la Fira de la Mobilitat Sostenible, l’eficiència energètica i les noves tecnologies. L’activitat, que recordem-ho es va haver d’ajornar fa una setmana per les previsions de pluja, va comptar amb l’exposició de vehicles elèctrics, híbrids i de gas que incloïen dos models Tesla que poden circular a través d’un mòbil i un prototip dissenyat per la UPC.

Butlletí