L'ajuntament de Sant Boi signa un conveni per implantar l'Àrea Bicing al municipi

S'integraran en el sistema 216 bicicletes distribuïdes en 27 àrees d'aparcament
Redacció
22/10/2008 - 00:00

El president de la Entitat Metropolitana del Transport (EMT), Antoni Poveda, i l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per a la implantació a Sant Boi del servei públic de bicicletes Àrea Bicing. En una primera fase, el conveni preveu integrar en el sistema 216 bicicletes, distribuïdes en 27 àrees d'aparcament amb 8 ancoratges cadascuna.

Un cop finalitzada la implantació de l'Àrea Bicing al municipi s'haurà creat una xarxa de proximitat amb àrees d'aparcament situades a una distància màxima entre elles de 300-400 metres, amb l'objectiu de facilitar al màxim la realització de desplaçaments interns i veïnals més sostenibles. La primera fase cobrirà preferentment els trajectes bàsics, especialment els que connecten les estacions de transport, per afavorir la intermodalitat, i els principals equipaments i serveis públics.

L'Entitat Metropolitana del Transport preveu licitar pròximament el servei perquè el sistema Àrea Bicing es pugui implantar a Sant Boi i a la resta de municipis de l'EMT, en una primera fase, al llarg de l'any 2009. Es calcula que a l'entorn de 5.500 persones de la ciutat són potencials usuàries de l'Àrea Bicing.

--
Més informació sobre el projecte Àrea Bicing.

Relacionats

Notícia

En el marc del projecte Ecoindústria s’ha posat en marxa una important actuació per realitzar una diagnosi exhaustiva en els polígons industrials dels ajuntaments del Delta del Llobregat en relació a l’economia circular.

Article

Re-connecta: un espai per donar una segona vida a petits electrodomèstics i connectar amb la comunitat.

Notícia

Les primeres actuacions es fan a l'escola Antoni Gaudí i al centre cívic La Gralla

Butlletí