L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa a disposició dels ciutadans uns comptadors d'energia

Redacció
03/02/2015 - 00:00

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, ofereix un servei de préstec d'11 comptadors intel.ligents d'energia, per tal de fomentar l'estalvi energètic entre els ciutadans.

Les persones interessades a tenir un kid energètic s'han de posar en contacte amb el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament, per correu electrònic (mediambient@sabarca.cat), o mitjançant una trucada (936356403) i hauran d'assistir a unes sessions de formació, la primera de les quals serà el dia 10 de març de 2015. En aquesta sessió, se'ls donaran les pautes per a la instal.lació i control de l'aparell.
El termini per demanar els kids energètics finalitza el divendres 6 de març, i s'adjudicaran per ordre cronològic de sol.licitud.
Els comptadors intel.ligents d'energia proporcionen informació per conèixer i gestionar el consum energètic d'una llar de manera intel.ligent. Mesura en temps real l'electricitat que s'està consumint, el seu cost i l'equivalència en kg de CO2 emesos a l'atmosfera.
Les gràfiques de consum diari de la llar que se n'obtenen permeten relacionar les activitats que es realitzen amb el consum energètic que tenen associat. D'aquesta manera es pot veure com estem consumint l'energia i identificar situacions d'estalvi energètic.
Aquests kids són cedits per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, dins el Programa Metropolità d'Educació per la Sostenibilitat, el qual s'emmarca en el Pla de Sostenibilidad de l'AMB, i formen part de les accions previstes dins la Setmana de l'Energia 2015, a Sant Andreu de la Barca.

Relacionats

Article

Les persones propietàries d’immobles i les comunitats veïnals poden sol·licitar-les pels projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques realitzats o previstos entre l’1 de setembre de 2022 i el 30 de setembre de 2023.

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima posa en marxa 8 accions per fer front al malbaratament alimentari

Article
Amb el suport del programa Renovables 2030

Viladecans projecta 20 instal·lacions fotovoltaiques i la renovació d’un miler de punts de llum amb un ajut d’1,1 milions d’euros de Renovables 2030 de la Diputació de Barcelona.

Butlletí