L'Ajuntament de Ripollet presenta un Pla per reduir la factura energètica

Font: Ajuntament de Ripollet
03/02/2012 - 00:00
Els dos primers tinents d'alcalde -la regidora del PSC Rosa Maria Martín i el regidor de CiU Xavier Peñarando- han presentat, en roda de premsa, el Pla d'eficiència de consum energètic 2012-2014, aprovat en Junta de Govern el passat 30 de gener. L'objectiu principal d'aquest pla és reduir entre el 5 i el 7% la despesa energètica de l'Ajuntament, que l'any passat va arribar a 1,4 milions d'euros.

El Pla inclou dos tipus de mesures. D'una banda, les extraordinàries, com ara l'apagada parcial de l'enllumenat públic en algunes zones de Ripollet, la reducció del reg en zones verdes i de l'horari de les fonts ornamentals. D'altra banda, quant a les mesures ordinàries, aquestes afecten el funcionament intern dels edificis municipals i fan referència a la gestió eficient de la climatització i l'enllumenat. Les mesures s'aniran aplicant de forma progressiva a partir de la propera setmana.

La 1a tinenta d'alcalde, Rosa Mª Martín, ha explicat que per al govern municipal la reducció de fins el 7% de la despesa en energia "és molt important" i va recordar que des de l'any 2000 estan desenvolupant al municipi actuacions dirigides a l'estalvi i l'eficiència energètica. Xavier Peñarando, 2n tinent d'alcalde, va recordar, en aquest sentit, les obres realitzades a equipaments esportius i va reiterar que es tracta d'un "pla obert", que podran anar modificant durant la legislatura.

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Acte
27/05/2021 - 00:00
Davant de l’Ajuntament. Plaça de la Vila, 1. Sant Fost de Campsentelles

Butlletí