L’Ajuntament de Polinyà preveu estalviar més de 46.000 € en l’enllumenat públic

Font: Diputació de Barcelona
20/06/2012 - 00:00

L'Ajuntament de Polinyà ha tret a concurs públic (1 de juny de 2012) el contracte per al manteniment de les seves instal·lacions d'enllumenat públic. El concurs s'ha emmarcat dins el Programa ELENA de la Diputació de Barcelona que li ha proporcionat suport tècnic, tant en l'elaboració d'estudis de viabilitat i jurídic com en la redacció dels plecs de condicions.

El contracte tindrà una durada de deu anys i mig, tot i que podrà ser prorrogat si s'arriba a un acord entre l'ajuntament i l'empresa guanyadora. Aquesta pròrroga serà d'un any de durada, tot i que la durada completa del contracte, comptant des de la seva adjudicació, no podrà sobrepassar els dotze anys i mig. El valor estimat del concurs és de 1.271.578,86 € (amb IVA). Mentre que l'estalvi energètic que es preveu aconseguir cada any és de més de 410.000 kWh (que equival a un estalvi econòmic anual d'uns 46.000 €).

En aquest enllaç podreu trobar més notícies de Sostenible.cat relacionades amb el Programa Elena.

Relacionats

Notícia

Cinc persones de municipis veïns sancionades en la darrera setmana per llençar les escombraries a Polinyà.

Article

Ubicada a la Plaça d’Els Caus, disposa d’una bomba d’aire i diverses eines.

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Butlletí