L’Ajuntament de Polinyà preveu estalviar més de 46.000 € en l’enllumenat públic

Font: Diputació de Barcelona
20/06/2012 - 00:00

L'Ajuntament de Polinyà ha tret a concurs públic (1 de juny de 2012) el contracte per al manteniment de les seves instal·lacions d'enllumenat públic. El concurs s'ha emmarcat dins el Programa ELENA de la Diputació de Barcelona que li ha proporcionat suport tècnic, tant en l'elaboració d'estudis de viabilitat i jurídic com en la redacció dels plecs de condicions.

El contracte tindrà una durada de deu anys i mig, tot i que podrà ser prorrogat si s'arriba a un acord entre l'ajuntament i l'empresa guanyadora. Aquesta pròrroga serà d'un any de durada, tot i que la durada completa del contracte, comptant des de la seva adjudicació, no podrà sobrepassar els dotze anys i mig. El valor estimat del concurs és de 1.271.578,86 € (amb IVA). Mentre que l'estalvi energètic que es preveu aconseguir cada any és de més de 410.000 kWh (que equival a un estalvi econòmic anual d'uns 46.000 €).

En aquest enllaç podreu trobar més notícies de Sostenible.cat relacionades amb el Programa Elena.

Relacionats

Acte
19/03/2024 - 18:00
Espai l'Amistat. Carrer Sant Antoni, 60. Premià de Mar
Notícia

La iniciativa la promou l’Ajuntament de Montcada i Reixac i es farà un cop al mes, passant per diferents barris.

Notícia

L'Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès han presentat la nova instal·lació de recàrrega ràpida aquest matí al municipi. Tota l’energia dispensada per les electrolineres de l’AMB prové de fonts renovables.

Butlletí