L’Ajuntament de Parets instal·la sensors de soroll a diferents punts del municipi

14/06/2021 - 10:49

A principis d'aquest mes de juny, l'Ajuntament a instal·lat estratègicament 6 sensors acústics, de la marca CESVA model TA-120, per mesurar el soroll de la població de Parets del Vallès. L'objectiu és el monitoratge permanent del soroll del poble, per poder aconseguir una bona qualitat acústica a la població, i poder fer servir la informació enregistrada per aplicar mesures correctives en els casos que sigui necessari.

Aquests dispositius per funcionar necessiten alimentació elèctrica i connexió a internet. Les dades enregistrades s'envien a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona on s'emmagatzemen i són visibles per qualsevol persona a través de la seva web, les seves ubicacions són:

- Carrer de Sant Antoni

- Plaça de la Vila

- Av. Pedra del Diable

- Carrer de Parra

- Oficines municipals del Sector IVECO del carrer La Volta. Actualment aquest sensor no està operatiu per un problema amb la xarxa informàtica

-Av. de l’Estació

El cost d’adquisició, 14.879,22€, ha estat costejat per la Diputació de Barcelona, la seva instal·lació l'ha executat la Brigada Municipal, i la posada en marxa l'ha fet el departament d'informàtica i TIC's de l’Ajuntament.


 

Relacionats

Notícia

La presentació es va fer el 10 de novembre a la Sala d’exposicions de Can Rajoler, en el marc de la commemoració dels 40 anys de l'Escola de Natura de Parets del Vallès.

Acte
10/11/2023 - 18:00
Sala d'exposicions de Can Rajoler. Parets del Vallès.
Notícia

La remodelació del carrer de la Ciutat Comtal el 2019 ha fet possible una disminució d'aproximadament un 20% de les emissions generades pel trànsit i una baixada d’un 60% del consum de l’enllumenat.

Butlletí