L’Ajuntament de Parets instal·la sensors de soroll a diferents punts del municipi

14/06/2021 - 10:49

A principis d'aquest mes de juny, l'Ajuntament a instal·lat estratègicament 6 sensors acústics, de la marca CESVA model TA-120, per mesurar el soroll de la població de Parets del Vallès. L'objectiu és el monitoratge permanent del soroll del poble, per poder aconseguir una bona qualitat acústica a la població, i poder fer servir la informació enregistrada per aplicar mesures correctives en els casos que sigui necessari.

Aquests dispositius per funcionar necessiten alimentació elèctrica i connexió a internet. Les dades enregistrades s'envien a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona on s'emmagatzemen i són visibles per qualsevol persona a través de la seva web, les seves ubicacions són:

- Carrer de Sant Antoni

- Plaça de la Vila

- Av. Pedra del Diable

- Carrer de Parra

- Oficines municipals del Sector IVECO del carrer La Volta. Actualment aquest sensor no està operatiu per un problema amb la xarxa informàtica

-Av. de l’Estació

El cost d’adquisició, 14.879,22€, ha estat costejat per la Diputació de Barcelona, la seva instal·lació l'ha executat la Brigada Municipal, i la posada en marxa l'ha fet el departament d'informàtica i TIC's de l’Ajuntament.


 

Relacionats

Article

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ja inclou l’aprovació definitiva de la resolució per la qual es redueixen els horaris d’obertura de les terrasses situades en aquests espais. Des del 28 d'octubre, entre setmana, de diumenge a dijous, hauran de tancar a les 23.00 hores, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, a les 24.00 hores.

Notícia

La voluntat municipal és regular l’ús de pirotècnia i els focs d’artifici, preservant les festes patrimonials, per tal de tenir en compte les diferents sensibilitats en relació a la salut de les persones, dels animals i de l’entorn. Les persones interessades en aportar idees i solucions poden fer-ho fins al 12 d’octubre al Portal de participació.

Notícia

Les sessions estan obertes al públic amb inscripció prèvia i hi ha programada una sortida per l’observació d'aus a Gallecs, una visita guiada o un taller i safari fotogràfic.

Butlletí