L’Ajuntament de Móra d’Ebre retirarà els contenidors i passarà a recollir els residus urbans porta a porta

Font: Setmanari l'Ebre

23/03/2020 - 13:19

El ple de l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha aprovat per unanimitat passar a recollir els residus urbans porta a porta.

Segons els regidors de tots els grups municipals, el Consorci de Residus de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat ha fet una bona oferta a l’Ajuntament i el plenari ha autoritzat al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre perquè trega a licitació el nou servei de recollida de brossa tenint en compte que Móra d’Ebre passarà a un sistema de recollida porta a porta. Tot i això, des del consistori preveuen que el canvi no es faça abans del 2022.

Actualment, a Móra d’Ebre ja s’està aplicant el sistema de recollida de residus porta a porta en alguns carrers del nucli antic i ara es vol estendre a tot el municipi per tal de fomentar el reciclatge entre els veïns de la capital de la Ribera d’Ebre.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La recollida selectiva de residus d’envasos de vidre, a través del contenidor verd, va assolir les 47.537 tones el 2019 a les Illes Balears, segons les dades facilitades per Ecovidrio. Aquesta xifra comporta un increment del 5,2 % respecte del 2018 i del 39 % en els darrers cinc anys.

Article

Durant l’any 2019, els paretans i les paretanes van recollir un total de 4.985 kg de piles, 4.515 kg mitjançant els contenidors a la via pública de l’empresa ECOPIL, i 470 kg que es van dipositar directament a la deixalleria. Aquestes xifres suposen el reciclatge de 250 grams de piles per habitant i any, és a dir, prop de 30 piles AAA.

Notícia

Ecovidrio i la Unió Esportiva Santboiana van impulsar des de mitjans de febrer la campanya a 'Aquest partit el guanyem nosaltres', per reciclar el pes del primer equip del club en envasos de vidre.

Butlletí