L’Ajuntament de Mataró i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya col·laboraran en estratègies de sostenibilitat

Font: Ajuntament de Mataró
30/05/2016 - 13:36

La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Habitatge, Núria Calpe, i la fins ara presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), Susana Pascual, van signar dissabte 21 de maig un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’accions d’assessorament, formatives i d’impuls d’estratègies de sostenibilitat.

El conveni es va signar al Centre Cívic Cabot i Barba en el marc de la 13a Assemblea anual del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), que aquest any s’ha celebrat a Mataró. Durant l’assemblea es va elegir la nova Junta del COAMB, presidida per Leo Bejarano.

Les dues parts signants del conveni es comprometen a:

- Participar en l’elaboració i interpretació d’estratègies, normativa, criteris, manuals i documents de referència.

- Crear comissions tècniques conjuntes en els àmbits de desenvolupament sostenible i mediambiental.

- Coorganitzar o participar en activitats de difusió i projecció de la recerca ambiental interdisciplinar i de projectes innovadors impulsats per ambientòlegs.

- Coorganitzar o participar en activitats formatives dels professionals de l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat sobre els temes d’interès de l’Ajuntament.

- Difondre les iniciatives de formació, educació, informació i sensibilització organitzades per ambdues institucions i que es considerin d’interès.

- El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya manifesta el seu compromís amb el Pla de lluita contra el canvi climàtic – Agenda 21 Mataró i el Pla d’Acció per a l’energia sostenible (PAES) de Mataró, per donar resposta als compromisos adquirits amb el Pacte d’alcaldes i alcaldesses de la Unió Europea.

- L’Ajuntament de Mataró ofereix la Casa Capell com a espai per a difondre actuacions, formació i projectes sostenibles i mediambientals impulsats pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.

Es constituirà una comissió de seguiment de l’acord signat que es reunirà com a mínim dos cops a l’any. El conveni tindrà vigència fins el 31 de desembre de 2016.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
07/03/2020 - 10:00
Parc Central, Mataró
Notícia

 

La mostra s'ha instal·lat a la plaça de Santa Anna i ha constat de tres activitats: un iglú transparent on s'ha pogut fer un escape room fins diumenge 1 de març, un joc de cubs amb informació sobre el canvi climàtic que es podrà visitar a la Biblioteca Pompeu Fabra fins el 14 de març, i una visita guiada el dissabte 29 per diferents llocs de Mataró on l’Ajuntament fa actuacions de mitigació/adaptació a la nova realitat climàtica.

Acte
28/02/2020
Plaça Santa Anna, Mataró

Butlletí