L'Ajuntament de Manlleu organitza un curs de conducció eficient gratuït per a empreses i ciutadania

Font: Ajuntament de Manlleu
21/10/2015

El curs es farà el dimarts dia 27 d'octubre de 8 a 14h i s'organitza amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. 

La mobilitat en vehicle privat és una font important de contaminació a les ciutats però també un dels àmbits amb un potencial d'estalvi d'energia més elevat. En aquest sentit, la difusió de consells de mobilitat sostenible i la formació orientada a formes de conduir més ecològiques pot reduir significativament el consum de combustibles i millorar així la qualitat de l'aire.

En aquest àmbit, i en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible que es celebra de l'11 al 18 d'octubre, l'Ajuntament de Manlleu organitza un curs de conducció eficient gratuït per apropar a les empreses i la ciutadania noves formes de conducció més respectuoses amb el medi ambient.

Els resultats recollits durant diversos anys mostren que fent un curs de conducció eficient es pot assolir un estalvi de carburant d'un 20% i un increment de la velocitat mitjana per ciutat del 5%. El curs està obert tan a empreses (xofers, repartidors...) com a particulars.

El curs es farà el dimarts 27 d'octubre de 8 a 14h.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Notícia

Aquesta serà la primera oficina de la comarca d’Osona específica en matèria energètica. Per tal d’arribar al màxim de persones, comerços i empreses l’oficina serà itinerant, oferint el servei a diferents espais de la ciutat. L'Oficina té com a objectius, entre d'altres, incrementar l'assessorament i la informació de la ciutadania en general, disminuir el consum energètic i l'import de les factures de les llars en situació de vulnerabilitat i millorar l'eficiència energètica de les llars.

Butlletí