L'Ajuntament de Manlleu organitza un curs de conducció eficient gratuït per a empreses i ciutadania

Font: Ajuntament de Manlleu
21/10/2015 - 00:00

El curs es farà el dimarts dia 27 d'octubre de 8 a 14h i s'organitza amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. 

La mobilitat en vehicle privat és una font important de contaminació a les ciutats però també un dels àmbits amb un potencial d'estalvi d'energia més elevat. En aquest sentit, la difusió de consells de mobilitat sostenible i la formació orientada a formes de conduir més ecològiques pot reduir significativament el consum de combustibles i millorar així la qualitat de l'aire.

En aquest àmbit, i en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible que es celebra de l'11 al 18 d'octubre, l'Ajuntament de Manlleu organitza un curs de conducció eficient gratuït per apropar a les empreses i la ciutadania noves formes de conducció més respectuoses amb el medi ambient.

Els resultats recollits durant diversos anys mostren que fent un curs de conducció eficient es pot assolir un estalvi de carburant d'un 20% i un increment de la velocitat mitjana per ciutat del 5%. El curs està obert tan a empreses (xofers, repartidors...) com a particulars.

El curs es farà el dimarts 27 d'octubre de 8 a 14h.

Municipis: 

Relacionats

Article

El bicibús consisteix en grups d’infants que es mouen amb bicicleta cap a l’escola acompanyats de persones adultes, amb un recorregut definit, amb parades establertes i amb horaris de pas, de la mateixa manera que faria un autobús

Reportatge

Manlleu assoleix un 82,5% de recollida selectiva en els tres primers mesos de recollida porta a porta

Article

L’Ajuntament de Manlleu inicia la prova mitjançant la tecnologia LoRaWAN. La solució, desenvolupada per Bettair, permetrà al consistori monitorar en temps real els nivells de contaminants de l’atmosfera.

Butlletí