L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient

Font: Ajuntament de les Borges Blanques

24/02/2021 - 11:07

L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient. El nou pla es treballa amb el consens de tots els agents socials i econòmics del municipi.

Aquest nou pla de mobilitat a més de ser més respectuós i sostenible també vol eliminar els obstacles i les barreres dels vials per tal que persones amb crosses, en cadira de rodes o amb un cotxet o carret, puguin circular sense dificultats.

Per tal que el Pla tinguin el màxim suport de la ciutadania i abordi totes les necessitats del municipi  l’empresa encarregada d’elaborar el pla elaborarà un seguit  d’enquestes que es preveuen fer a peu de carrer per incorporar encara més punts de vista.

D’altra banda, el consistori Borgenc ha anunciat que canviarà el nom del camp d’esports municipal pel de Ramon Espasa en homenatge a l’exfutbolista borgenc. La Junta de Govern Local de les Borges ja ha iniciat els tràmits per fer el canvi de nom, que culminaran amb la seva aprovació definitiva al ple ordinari de l’Ajuntament previst pel pròxim mes de març.


 

Categories: 

Relacionats

Article

En el marc de la celebració del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, l'Ajuntament de Vic va aplegar 550 nens i nenes de 12 escoles de la ciutat que han participat a una edició de 25 anys amb recorreguts amb bicicleta/caminant des dels centres escolars a l’esplanada del riu Gurri.

Notícia

En un món cada cop més conscient del canvi climàtic i la importància del transport actiu, el moviment Bicibús ha sorgit com una poderosa eina per promoure la seguretat viària, la sostenibilitat i la comunitat. Segons una enquesta global que ha fet l'ICTA-UAB, aquest fenomen ha guanyat tracció mundial els darrers anys, amb més de 470 rutes de bicibús arreu del món que transporten 32 mil nens la setmana.

Notícia

Aparcament tancat i gratuït per a bicicletes al parc Central de Rafael Masó i Valentí

Butlletí