L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient

Font: Ajuntament de les Borges Blanques

24/02/2021 - 11:07

L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient. El nou pla es treballa amb el consens de tots els agents socials i econòmics del municipi.

Aquest nou pla de mobilitat a més de ser més respectuós i sostenible també vol eliminar els obstacles i les barreres dels vials per tal que persones amb crosses, en cadira de rodes o amb un cotxet o carret, puguin circular sense dificultats.

Per tal que el Pla tinguin el màxim suport de la ciutadania i abordi totes les necessitats del municipi  l’empresa encarregada d’elaborar el pla elaborarà un seguit  d’enquestes que es preveuen fer a peu de carrer per incorporar encara més punts de vista.

D’altra banda, el consistori Borgenc ha anunciat que canviarà el nom del camp d’esports municipal pel de Ramon Espasa en homenatge a l’exfutbolista borgenc. La Junta de Govern Local de les Borges ja ha iniciat els tràmits per fer el canvi de nom, que culminaran amb la seva aprovació definitiva al ple ordinari de l’Ajuntament previst pel pròxim mes de març.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

62 Alcaldes, Alcaldesses i altres ens municipals representants del món local s’adhereixen a la “"DECLARACIÓ DE SABADELL, per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l’aire”, promoguda per l’Ajuntament de Sabadell, seu del 2n Congrés de Qualitat de l’Aire que ha reunit autoritats, investigadors, tècnics i empreses del sector, durant dues jornades www.congresaire.cat

Notícia

Els representants de les quatre administracions organitzadores del 2n Congrés de Qualitat de l'Aire coincideixen en treballar de manera transversal noves mobilitats que millorin la Qualitat de l’Aire

Notícia

L’estratègia ha de permetre fer la transició cap a un nou model de mobilitat sostenible i que avanci cap a la descarbonització del sector. És per aquest motiu que el pla marca, pel que fa a la mobilitat interna, un objectiu clar i ambiciós: reducció del 50% de les emissions i l’augment de fins al 20% de la fracció del parc immobiliari de vehicle elèctric pel 2030.

Butlletí