L'ajuntament de Barcelona impulsa la factura electrònica per reduir el consum de paper

Aquest sistema també agilitzarà les tasques administratives i millorarà el control intern de la facturació
Font: Aj. Barcelona
11/11/2008 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Barcelona impulsarà l'ús de la factura electrònica en la relació amb els seus proveïdors per ser més àgils i més sostenibles. De fet, entre els avantatges d'aquesta solució tecnològica es troben la simplificació de les tasques administratives, l'estalvi en paper i la reducció del temps que cal dedicar a aquestes tasques. A més, millorarà el control intern de la facturació i les tasques de gestió associades.

El consistori, juntament amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya, ha treballat en la construcció del sistema de facturació electrònica (eFact), que possibilita la comunicació i l'intercanvi entre les administracions públiques catalanes i els seus proveïdors, simplificant i potenciant la seva relació telemàtica.

L'Institut Municipal d'Informàtica (IMI) implementarà aquesta solució abans d'acabar el 2008. Les societats participades per l'ajuntament de Barcelona actualitzaran el sistema eFact el proper any 2009 i de cara al 2010 es preveu que sigui la resta del grup municipal en la seva totalitat (sectors centrals i districtes) els que implantin aquest mitjà electrònic.

Relacionats

Butlletí